Știri
Îmi place

Aeroportul Internaţional Iaşi intră în topul celor mai de succes companii din lume

16 februarie 2016
4341 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Aeroportul Internaţional Iaşi intră în topul celor mai de succes companii din lume

Aeroportul Internaţional Iaşi a fost nominalizat printre cele mai de succes companii din lume de către Europe Business Assembly (EBA) Oxford , organizaţie non-guvernamentală ce are drept scop implementarea proiectelor de dezvoltare socio-economică regională, precum şi crearea de modele de business pentru companii şi organizaţii din întreaga lume, se arată într-un comunicat de presă.

„După ce în luna noiembrie 2015, Aeroportul Iaşi a fost prezentat, la cel mai mare Forum de Aviaţie Mondială de la Montreal, ca singurul exemplu pozitiv de dezvoltare într-o perioadă scurtă de timp din Europa, anul acesta, a fost remarcat la Oxford de experţi în diverse domenii de activitate. În urma unui sondaj realizat de membrii Europe Business Assembly (EBA), Iaşiul a obţinut două nominalizări: premiul pentru categoria „Best Entreprise”, destinat activităţii de business a companiei, şi „Manager of the Year”, distincţie ce se acordă conducerii organizaţiei”, se menţionează în comunicatul de presă.

Citește și  Wizz Air: Începând din luna iulie 2016 puteți călători din Iași către Larnaca și Catania

Conform documentului, ceremonia de acordare a premiului „Best Enterprise” se va desfăşura în cadrul unui forum organizat de Europe Business Assemby în data de 22 martie 2016.

„Invitaţia la evenimentul din 22 martie ne onorează, iar simplul fapt că Aeroportul Iaşi se află pe lista nominalizărilor demonstrează încă o dată că suntem un model demn de urmat. Aeroportul Iaşi şi-a consolidat poziţia pe piaţa internaţională, prin efortul continuu de a explora noi şi noi posibilităţi de dezvoltare, şi preocuparea de a oferi servicii de calitate clienţilor şi companiilor aeriene partenere”, a declarat Marius Bodea, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Iaşi.

agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

348 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Pentru a fi la curent cu toate noutățile, dă LIKE paginii noastre de Facebook și vei vedea rapid fiecare știre pe care o vom publica.
Inline
Pentru a fi la curent cu toate noutățile, dă LIKE paginii noastre de Facebook și vei vedea rapid fiecare știre pe care o vom publica.