Știri
Îmi place

Aerostar a încheiat anul 2015 pe profit

16 februarie 2016
4065 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Aerostar a încheiat anul 2015 pe profit

Aerostar a înregistrat anul trecut un profit net de peste 52,2 milioane lei, în creştere cu 164% faţă de anul precedent, se arată în rezultatele financiare publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

În ceea ce priveşte provizioanele, valoarea totală era de peste 110,6 milioane lei, în urcare de la 94,4 milioane lei în 2014. Potrivit BVB, 71,18% din acţiuni sunt deţinute de IAROM, 14,8% de SIF Moldova şi restul de alţi acţionari.

Potrivit datelor publicate pe site-ul propriu, misiunea companiei are în vedere trei linii de afaceri, toate din domeniul aeronautică şi apărare.

Prima dintre ele este menţinerea statutului de furnizor în domeniul sistemelor de aviaţie şi a sistemelor defensive terestre pentru Ministerul Apărării Naţionale al României şi pentru alţi beneficiari, domeniu de activităţi din care să realizeze peste 20% din cifra de afaceri.

Citește și  Finnair va adopta noi măsuri care vor ajuta la reducerea costurilor și creșterea profitului

A doua este consolidarea poziţiei Aerostar ca subfurnizor de piese, aerostructuri, subansamble şi echipamente pentru aviaţia comercială şi aviaţia generală, astfel încât să devină un subfurnizor major pentru industria de aviaţie globalizată şi realizarea din aceste activităţi a peste 55% din cifra de afaceri.

A treia se referă la consolidarea activităţilor companiei ca furnizor de prim rang de mentenanţă pentru avioane civile şi de conversie sau modernizare a avioanelor civile, de unde să realizeze peste 20% din cifra de afaceri.

agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *