Urmărește-ne

Air Berlin îmbunătățește condițiile de la bord pentru pasagerii zborurilor pe distanțe scurte

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Air Berlin îmbunătățește condițiile de la bord pentru pasagerii zborurilor pe distanțe scurte

Știri

Air Berlin îmbunătățește condițiile de la bord pentru pasagerii zborurilor pe distanțe scurte

Transportatorul Air Berlin a anunțat mai multe modificări privind oferta sa pe zboruri la distanțe scurte, ca parte a unei „realinieri strategice”.

Operatorul  Air Berlin, partener al alianței Oneworld, introduce un nou produs ce vizează clasa Business pentru serviciile interne și europene, cu scopul de a „oferi pentru prima dată o experiență deosebită a produsului pe zborurile scurte, medii și lungi”.

Produsul premium va fi deservit primului rând de scaune al fiecărei aeronave, locație unde scaunele oferă deja 32 de inci în zona spațiului pentru picioare, iar scaunul din mijloc va fi menținut liber.

Stefan Pichler, CEO Air Berlin, a declarat: „Prin introducerea unei clase Business pe cursele scurte și medii, vom pune în aplicare decizii strategice cheie care vor deschide calea spre un viitor durabil pentru companie. Cu siguranță Air Berlin va fi poziționată în sectorul premium al companiilor aeriene europene. Noul produs premium ne va face mai atractivi, în special pentru călătorii de afaceri și călătorii fideli, noi oferind acum o experiență nemaiîntâlnită pentru clasa Business pe rețeaua de rute la nivel mondial și a companiilor aeriene partenere”. 

Modificările prevăd eliminarea băuturilor și a gustărilor gratuite pentru pasagerii clasei Economy ce călătoresc pe distanțe scurte și urmează să fie înlocuite cu un concept buy-on-board. Pe zborurile de 90 de minute sau mai mult, pasagerii vor fi în măsură să achiziționeze mese create de restaurantul Sansibar (insula Sylt).

Pasagerii din clasa Business vor primi o băutură de bun venit și vor fi în măsură să „aleagă produse alimentare și băuturi à la carte din meniul extins de la bord”.

Nu este clară data când aceste modificări vor fi puse în aplicare, Air Berlin declarând doar că aceste schimbări vor fi puse în practică anul acesta. Oferind noul produs al clasei Business doar pe un singur rând în fiecare aeronavă, înseamnă că transportatorul va avea cheltuieli minime, permițându-i să observe dacă produsul este popular înainte de a decide extinderea numărului de rânduri premium.

Air Berlin, companie deținută în proporție de 29% de către transportatorul Etihad Airways, a lansat recent zboruri transatlantice din Dusseldorf către Dallas, San Francisco, Boston și Havana.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus