Urmărește-ne

Air France îngroapă proiectul JOON (actualizare)

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Air France îngroapă proiectul JOON (actualizare)
Foto: Karl-Eric Lenne

Știri

Air France îngroapă proiectul JOON (actualizare)

Actualizare, 21 februarie: Air France a actualizat programul de operare a zborurilor JOON. Conform Airlineroute, acestea vor fi operate de JOON până la finalul lunii iunie și ulterior vor fi „transferate” către Air France. Orele de zbor rămân nemodificate momentan.
___________
Lansat în urmă cu 13 luni cu mare tam-tam, operatorul low-cost JOON va dispărea mai devreme decât ne-am fi așteptat. Conform informațiilor publicate joi de francezii de la La Tribune toate operațiunile și personalul JOON vor fi integrate în compania Air France.

Această decizie a fost luată de Air France după ce ”brandul a fost greu înțeles încă de la început de clienți, angajați, piață și investitori”, se arată într-un comunicat de presă transmis în decursul zilei de joi.

În prezent flota JOON numără 17 aeronave, din care 4 sunt destinate zborurilor lung-curier. Compania are de asemenea 600 de angajați. Presa franceză scrie că Air France ar fi deja semnat noi contracte de muncă cu angajații JOON astfel încât salariile și beneficiile lor să se alinieze cu contractele angajaților AF însă operatorul nu a menționat când se va finaliza această integrare.

În 2019 JOON trebuia să primească și primele aeronave A350 însă după această decizie probabil acestea vor ajunge la Air France, companie în numele căreia acestea au fost comandate inițial.

JOON operează sau urma să zboare în Europa către Bergen, Madrid, Manchester, Praga, Stockholm, Barcelona, Berlin, Budapesta, Istanbul, Lisabona, Napoli, Oslo, Porto și Roma și intercontinental către Mumbai, Cairo, Cape Town, Fortaleza, Seychelles, Quito, și Saint Martin.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
4 comentarii

4 Comments

  1. Pingback: Grupul Air France-KLM a transportat 101 milioane de pasageri în 2018

  2. Pingback: Air France redenumește subsidiara HOP! în Air France HOP

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus