Air France și KLM introduc noi clase tarifare pentru biletele Economy

Air France și KLM introduc noi clase tarifare pentru biletele Economy.

Noile tarife care au fost deja lansate pe siteul AirFrance.com încă de săptămâna trecută, dar nu și pe KLM.com până în Ianuarie 2017, vor fi disponibile pentru toate zborurile internaționale din Europa și către America de Nord și Israel.

Advertisements

Clasele tarifare noi sunt următoarele:
Light: cel mai scăzut preț pentru un bilet în Economy. Include doar un bagaj de cabină, fără bagaj de cală. În cazul în care doriți să călătoriți și cu bagaj de cală, acesta va trebui achiziționat separat (cost suplimentar) în momentul rezervării biletului;

Standard: pentru un preț mai mare cu 40-50EUR decât tariful Light, oferă posibilitatea de a călători cu un bagaj de cală și de a schimba biletul contra unei taxe;

Flex: cu 70-150EUR mai scump, această clasă tarifară oferă posibilitatea de a schimba un bilet sau a-l anula fără taxe suplimentare. De asemenea, pasagerii care au achiziționat un bilet în Economy cu această clasă tarifară vor beneficia de serviciu SkyPriority (prioritate la îmbarcare) la aeroport.

Indiferent de clasa tarifară, toți pasagerii Air France și KLM vor primi la bord un sandwich sau o masă caldă (în funcție de durata zborului) și băuturi.

O comparație mai detaliată a celor trei noi clase tarifare o puteți vedea în imaginea de mai jos.
af-klm-fare-classes-916x834

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share