Air France va zbura cu Boeing 787-9 Dreamliner și către Sao Paulo, Boston și alte destinații din Africa și Franța

Foto: @matdouhaire

Air France a anunțat deja numeroase rute interne și internaționale unde va opera zboruri cu Boeing 787-9 Dreamliner, iar astăzi, cu ajutorul AirlineRoute, aflăm că lista de destinații se extinde.

Din 29 Octombrie, operatorul francez va zbura cu Boeing 787 Dreamliner către Boston, zilnic, înlocuind avionul B777-200ER folosit acum. Trei săptămâni mai târziu, din 20 Noiembrie, Boeingurile 787 Dreamliner Air France vor mai zbura și către Conakry (Guineea), Nouakchott (Mauritania) și Freetown (Sierra Leone). Zborurile către cele trei destinații din Africa sunt operate acum cu Airbusuri A340.

Advertisements

Alături de cele 4 noi destinații, Air France va mai zbura cu B787 Dreamliner și în Brazilia, la Sao Paulo, din 5 Februarie 2018.

În luna Mai și Iunie a acestui an, Nisa și Bordeaux vor fi servite cu același tip de avion. În 16 și 17 Iunie un Dreamliner va zbura din Paris către Bordeaux și în 28 și 29 Mai către Nisa.

Începând din 9 Octombrie, zborul Paris – Bamako – Abidjan va fi operat de asemenea cu unul din cele două Boeinguri 787-9 Dreamliner pe care operatorul francez le are acum în flotă.

Alături de destinațiile amintite, Air France mai zboară cu B787 către Londra, Cairo, și în curând către Montreal, Canada.

Foto: @matdouhaire

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share