Al cincilea avion HiSky a fost vopsit (foto)

Compania HiSky va recepționa în următoarele săptămâni al cincilea său avion.

Airbusul A320 care va intra în flota HiSky în curând, posibil la începutul anului 2022, va fi înmatriculat probabil în Republica Moldova și va fi livrat din Ostrava (Cehia).

Acest avion are număr de serie 6278 și a fost asamblat în toamna anului 2014 la uzina Airbus din Toulouse (Franța).

Anterior, în perioada septembrie 2014 – octombrie 2020, avionul a zburat exclusiv pentru compania indiană Vistara.

Propulsia avionului este asigurată de două motoare IAE V2527-A5, iar capacitatea sa de transport va fi de 180 de locuri într-o singură clasă de călătorie.

În prezent compania HiSky mai deține două avioane de tip Airbus A320 (YR-BEE și YR-SKY) și un Airbus A319 (ER-SKY), toate fiind închiriate de la compania americană de leasing Air Lease Corporation.

Al patrulea avion HiSky a fost vopsit recent în Ostrava (Cehia) și va fi livrat în curând, detalii AICI.

HiSky operează zboruri comerciale regulate și charter de pe aeroporturi din Transilvania și din capitala Republicii Moldova.

În luna decembrie 2021 compania va inaugura primele sale rute regulate de la Târgu Mureș, detalii AICI, și Baia Mare, detalii AICI.

Înainte de a fi publicată pe site, informația a fost postată pe contul de Twitter al BoardingPass dar și pe grupul de Facebook al BoardingPass, alătură-te și tu.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
3
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
3
Share