Urmărește-ne

Al doilea Airbus A350-1000 produs pentru testări primește un nou livery (FOTO)

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Al doilea Airbus A350-1000 produs pentru testări primește un nou livery (FOTO)

Știri

Al doilea Airbus A350-1000 produs pentru testări primește un nou livery (FOTO)

Airbus a produs până în acest moment două aeronave A350-1000, ambele sunt folosite pentru teste. Al doilea A350-1000 a ieșit ieri pe ușile vopsitoriei din incinta fabricii Airbus de la Toulouse și este singurul avion produs din seria -1000 care vine echipat cu o cabină de pasageri.

Pentru această aeronavă, Airbus a decis să aplice un nou livery, care spun ei, este inspirat din materialele folosite pentru fabricarea fuselajului, și anume fibra de carbon.

Conform producătorului francez, noul livery este inspirat și din tehnologia materialelor compozit folosite în fabricarea a peste 50% din fuselajul aeronavelor A350 XWB (Extra Wide Body).

a350-1000-2

Ca parte a procesului de certificare a aeronavei, Airbus va face o serie de teste a cabinei și a sistemelelor de aer, folosind al doilea A350-1000 produs, iar începând cu anul 2017 aceștia vor opera și primele zboruri lung-curier pentru a testa capacitățile și sistemele aeronavei.

Citește și  Just Us Air a solicitat aprobarea DoT pentru a zbura din Europa spre SUA

Airbus A350-1000 are cel mai lung fuselaj al unei aeronave din familia A350 XWB (Extra Wide Body) și poate transporta 366 de pasageri. Până la data de 30 august, Airbus a primit 195 de comenzi pentru acest model de aeronavă, printre clienți putem enumera Air Caraibes, Air Lease Corp., Asiana Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Etihad Airways, Japan Airlines, LATAM Airlines Group, Virgin Atlantic, United Airlines și clientul de lansare, Qatar Airways.

a350-1000-2-2

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation

Fondator al siteului BoardingPass.ro. Pasionat de internet, marketing, călătorii, aviația comercială. A zburat cu peste 50 de companii aeriene din întreaga lume, cu majoritatea modelelor de avioane aflate în serviciul comercial și a vizitat peste 100 de aeroporturi de pe șase continente. Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți place BoardingPass?

Suține siteul cumpărând de pe FashionDays folosind acest link.
De asemenea, mai recomand și eMag.ro.
Ai avut un zbor anulat sau întârziat? SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO! AirHelp get compensation

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus