Urmărește-ne

Al doilea Airbus A350-900 Lufthansa va fi livrat în 24 Februarie; primul său zbor va fi către Boston

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Al doilea Airbus A350-900 Lufthansa va fi livrat în 24 Februarie; primul său zbor va fi către Boston

Știri

Al doilea Airbus A350-900 Lufthansa va fi livrat în 24 Februarie; primul său zbor va fi către Boston

În luna Decembrie a anului trecut, operatorul german a recepționat prima sa aeronavă de tipul Airbus A350-900 XWB.

Avionul a ajuns la baza de la Munchen înainte de Crăciun, locație unde Lufthansa Technik a instalat cabinele Business Class și Premium Economy ale acestui avion. Vă reamintesc că joi, 2 Februarie, Lufthansa va organiza în Munchen un eveniment special, eveniment în cadrul căruia primul Airbus A350 al operatorului va fi botezat. Voi fi acolo și o să relatez live pe pagina de Facebook.

Conform unor informații apărute pe Twitter, cel de-al doilea A350 (D-AIXB) Lufthansa a efectuat zilele trecute primele teste de zbor, iar utilizatorul @A350_Production afirmă că acest avion va fi livrat către baza Lufthansa din Munchen în 24 Februarie.

Primul zbor comercial al acestui avion ar urma să aibă loc în 14 Martie, iar destinația va fi metropola americană Boston.

Airbusurile A350 Lufthansa sunt configurate în 3 clase de călătorie. Avioanele vor avea un total de 293 de locuri din care 48 în Business, 21 locuri în Premium Economy și alte 224 în Economy. Layoutul cabinei Business este 2 – 2, în Premium Economy avem scaune 2 – 3 – 2, iar la Economy layoutul este 3 – 3 – 3.
D-AIXB este al doilea avion A350 pe care Lufthansa îl va recepționa. Compania aeriană a comandat 25 de aeronave de acest tip, iar 10 dintre ele vor fi alocate bazei din Munchen.

📸: JeremyLeRoch

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus