Urmărește-ne

Alertă cu bombă în avionul KLM care se pregătea să decoleze spre Amsterdam

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Alertă cu bombă în avionul KLM care se pregătea să decoleze spre Amsterdam
Foto: Loredana Cioclei

Știri

Alertă cu bombă în avionul KLM care se pregătea să decoleze spre Amsterdam

Actualizare, ora 21:00: zborul KL1376 București – Amsterdam din această seară a fost a anulat însă cel mai probabil din cauza faptului că echipajul ar fi depășit timpul de lucru permis datorită întârzierii.
____________
Un Boeing 737 KLM care se pregătea să decoleze sâmbătă seară de la București spre Amsterdam s-a întors de pe pista aeroportului Otopeni din cauza unei alerte cu bombă.

Avionul se pregătea să decoleze de pe pista 08R la ora locală 18:12 însă din cauza alertei piloții au anulat procedura de decolare și au părăsit pista pe calea de rulare Golf.

Ulterior Boeingul 737-700 (PH-BGP) a fost parcat pe o poziție mai îndepărtată de clădirea terminalului însă nu în cea special rezervată pentru astfel de incidente.

Citește și  HiSky va opera chartere pentru Amara Tour de pe patru aeroporturi din țară

Avionul care avea la bord 87 de persoane a fost verificat de echipe ale SRI și Antitero iar într-un final a fost confirmat faptul că alerta a fost una falsă.

A fost o amenințare cu bomba prin 112, cum că ar exista un dispozitiv exploziv la bordul unei aeronave. Echipa Antitero a executat procedurile specifice, au fost debarcați pasagerii, debarcate bagajele și rescanate. Procedura s-a încheiat în urmă cu câteva minute, nu se confirmă.Totul va reveni la normal”, transmite SRI potrivit Digi24.

Potrivit siteului KLM, zborul ar urma să decoleze de la București la ora 20:30 și va ajunge la Amsterdam cu o întârziere de două ore și 10 minute.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Citește tot articolul

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus