Urmărește-ne

Amadeus a lansat o aplicație care asigură servicii de transport rapid de la aeroport către centrul orașului

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Amadeus a lansat o aplicație care asigură servicii de transport rapid de la aeroport către centrul orașului

Știri

Amadeus a lansat o aplicație care asigură servicii de transport rapid de la aeroport către centrul orașului

Cel mai recent modul al aplicației Amadeus Selling Platform permite agențiilor de turism să ofere călătorilor și bilete la expresul pentru aeroport, în momentul în care aceștia fac rezervări pentru bilete de avion sau hotel.

Modulul Amadeus Aeroport Express asigură servicii de transport rapid și convenabil de la aeroport către centrului orașului. Din acest motiv, Heathrow Express este primul furnizor care implementează acest serviciu în Marea Britanie, Franța, Germania, Scandinavia și Rusia, cu extindere globală până la finalul anului 2016. În cadrul Aeroportului Brisbane, AirTrain a semnat, de asemenea, un acord cu Amadeus, ce va fi implementat în 2016.

 

„Atunci când un agent de turism rezervă un zbor spre sau dinspre orașele unde sunt disponibile servicii de transport rapid la aeroport, sistemul notifică această disponibilitate, într-un mod foarte intuitiv și, prin urmare, agenții îi pot consilia pe clienții lor în mod corespunzător. Astfel, cu doar două click-uri, biletului de avion îi poate fi adăugat și un serviciu de transfer rapid către centrul orașului”, potrivit comunicatului Amadeus.

Acest nou modul creează mai multe opțiuni pentru călători în momentul efectuării rezervărilor prin intermediul agențiilor de turism.

„Noul nostru instrument destinat transferului rapid de la aeroport ne aduce cu un pas mai aproape de a integra și transportul feroviar în ecosistemul de călătorii al Amadeus. Lucrăm deja la extinderea acestui instrument către alte canale Amadeus, și aștept cu nerăbdare să colaborăm cu noi parteneri, pentru a aduce centrul orașului mai aproape de călători”, a declarat Thomas Drexler, Head of Rail &Ground Travel, Amadeus.

sursa: bursa.ro

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus