ANA comandă 20 de Boeinguri 787 Dreamliner însă cu motoare de la GE

All Nippon Airways, pe scurt ANA, rămâne cel mai mare client al aeronavelor Boeing 787 Dreamliner după ce a comandat încă 20 de avioane 787 Dreamliner.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Advertisements

Din cauza problemelor cu motoarele Rolls Royce, de data aceasta ANA a ales ca noile avioane să fie propulsate de motoare produse de General Electric, în speță modelul GEnx-1B.

Potrivit companiei, aceste motoare vor contribui la eficientizarea consumului de combustibil, asigurând o scădere a consumului cu 25% în comparație cu modele anterioare din această clasă.

ANA a fost primul operator al seriei 787 Dreamliner și are acum în flota sa 71 de avioane Boeing 787, iar alte 12 vor fi livrate în perioada următoare. Odată cu noua comandă, ANA va avea o flotă de peste 100 de avioane Dreamliner.

Noile avioane comandate, printre care se numără 11 Boeinguri 787-10 Dreamliner, vor înlocui treptat flota de Boeinguri 777 cu care compania japoneză operează anumite rute interne.

Avioanele de tip Boeing 777 vor fi retrase din serviciul comercial pe măsură ce noile Dreamliner vor intra în flota companiei.

Totodată, ANA se află printre primii clienți care vor primi în flota lor noul model de Boeing 777X.

Advertisements
Total
15
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
15
Share