Anul acesta ne vedem la eTravel Conference!

Evensys organizează în acest an a cincea ediție a eTravel Conference, un eveniment foarte interesant care se va desfășura în decursul zilei de miercuri, 26 Octombrie, la Ramada Parc București, iar noi vom fi prezenți la această conferință pentru prima dată.

În cadrul eTravel Conference participanții au ocazia să descopere noi lucruri despre strategiile de marketing online și e-commerce, la eveniment fiind prezenți anul acesta doi mari speakeri internaționali, este vorba de THOMAS BANGERT (Director Display EU la Tripadvisor.com) și PAWEL RADOLINSKI (Regional Director of Partnerships la HRS Group). Alături de cei doi se vor mai alătura pe scenă și speakeri locali, oameni cu mare experiență în turism și PR și marketing online, lista completă a acestora o puteți regăsi aici.

Advertisements

Evenimentul este structurat sub forma a două conferințe și a două workshop-uri organizate ca master classes și susținute în paralel, pentru unități de cazare și agenții de turism.

Gala eTravel Awards ajunge la ediția a doua, fiind parte a eTravel Conference, iar în cadrul acestei competiții se vor oferi nu mai puțin de 13 premii, acestea vor fi acordate pentru categoriile Best Travel Agency Website, Best Hotel Website, Best GuestHouse Website, Best Marketing Campaign, Best Destination Campaign, Best Newsletter Design, Best Facebook Fan Page, Best Destination Facebook Fan Page, Best Travel Application, Best Blogger Relations Program, Special Projects, Best Instagram Account, Best Corporate Travel Blog și de asemenea se va acorda titlul de Cel mai popular blogger de travel din România (sperăm să fim noi 😛 ).

Pentru mai multe informații despre conferință și despre condiițile de participare, puțeti accesa site-ul oficial al evenimentului, www.etravelconference.ro.

Suntem nerăbdători să ajungem la acest eveniment și ne vedem acolo, au mai rămas aproximativ două săptămâni!

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share