Urmărește-ne

Autoritatea Aeronautică Civilă Română confirmă planurile EIFAD Airline de a opera zboruri comerciale

Știri

Autoritatea Aeronautică Civilă Română confirmă planurile EIFAD Airline de a opera zboruri comerciale

După ce v-am oferit zilele trecute câteva informații noi despre EIFAD Airline, o noua companie aeriană care ar urma să se lanseze și să zboare din București, astăzi revin cu noi informații.

După publicarea articolului despre EIFAD am transmis o solicitare către AACR pentru a vedea dacă această societate comercială și-a depus documentele pentru obținerea aprobărilor și licențelor necesare pentru a opera zboruri comerciale de pasageri și cargo. Răspunsul de la AACR, pe care îl puteți citi mai jos, a venit luni, 1 octombrie, și confirmă intențiile EIFAD Airline de a desfășura activități comerciale în aviație.

Referitor la solicitarea dumneavoastră, transmisă prin intermediul poştei electronice în data de 25.09.2018, cu privire la depunerea de către EIFAD Airline SRL a documentaţiei necesare efectuării de operaţiuni de transport aerian comercial de pasageri şi marfă, vă comunicăm faptul că până la data prezentei, această organizaţie a informat AACR cu privire la intenţia de a efectua operaţiunile aeriene anterior menţionate, dar încă nu a transmis o cerere formală, însoţită de documentaţia suport aferentă, în acest sens.

Citește și  Armenia Airways preia singurul avion al companiei românești Aviro Air

Voi urmări în continuare acest subiect și vă voi ține la curent.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus