Autoritatea Aeronautică Civilă Română confirmă planurile EIFAD Airline de a opera zboruri comerciale

După ce v-am oferit zilele trecute câteva informații noi despre EIFAD Airline, o noua companie aeriană care ar urma să se lanseze și să zboare din București, astăzi revin cu noi informații.

După publicarea articolului despre EIFAD am transmis o solicitare către AACR pentru a vedea dacă această societate comercială și-a depus documentele pentru obținerea aprobărilor și licențelor necesare pentru a opera zboruri comerciale de pasageri și cargo. Răspunsul de la AACR, pe care îl puteți citi mai jos, a venit luni, 1 octombrie, și confirmă intențiile EIFAD Airline de a desfășura activități comerciale în aviație.

Referitor la solicitarea dumneavoastră, transmisă prin intermediul poştei electronice în data de 25.09.2018, cu privire la depunerea de către EIFAD Airline SRL a documentaţiei necesare efectuării de operaţiuni de transport aerian comercial de pasageri şi marfă, vă comunicăm faptul că până la data prezentei, această organizaţie a informat AACR cu privire la intenţia de a efectua operaţiunile aeriene anterior menţionate, dar încă nu a transmis o cerere formală, însoţită de documentaţia suport aferentă, în acest sens.

Voi urmări în continuare acest subiect și vă voi ține la curent.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
4
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Rute noi: Viena – Montreal cu Austrian și Toronto – Viena cu Air Canada din 2019

Articolul următor

Wizz Air a primit cel mai mare rating de siguranță acordat de AirlineRatings.com

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
4
Share