Blue Air operează ruta București – Heathrow exclusiv cu Boeing 737 MAX

Boeing 737 MAX 8 Blue Air (YR-MXB) / Foto: Brandon Farris

Compania low-cost Blue Air operează din 15 mai toate zborurile sale de pe ruta București – Londra Heathrow cu Boeing 737 MAX 8.

Odată cu reintroducerea primului 737 MAX recepționat în serviciul comercial, ruta București – Londra Heathrow din rețeaua de Blue Air va fi operată exclusiv cu acest tip de avion.

Anunțul cu privire la această modificare a fost făcut de Krassimir Tanev, Director Comercial la Blue Air, sâmbătă, 15 mai, când compania a operat primul său zbor cu 737 MAX spre Londra.

Începând de astăzi TOATE zborurile dintre București și Heathrow, două orașe importante din rețeaua noastră, vor fi deservite cu Boeing 737-8-MAX pentru a oferi un confort și mai mare, o experiență mai bună și chiar tarife mai mici,” a anunțat Krassimir Tanev.

În prezent Blue Air zboară de nouă ori pe săptămână din București spre Heathrow, însă din 1 iunie frecvența zborurilor crește la 13 zboruri pe săptămână (două zboruri pe zi, excepție în zilele de sâmbătă).

Durata zborurilor dintre cele două orașe e de aproximativ două ore și 50 de minute.

Din 2 aprilie și până în ziua de 9 aprilie când YR-MXA a fost reținut la sol din cauza unor probleme la circuitul electric descoperită de Boeing la peste 100 de MAX-uri livrate, Blue Air a zburat cu singurul său MAX din București spre mai multe destinații, printre ele se numără Lisabona, Malaga, Dublin, Frankfurt, Amsterdam.

Al doilea Boeing 737 MAX Blue Air din cele zece comandate, înmatriculat YR-MXB, urma să fie livrat în aprilie însă Boeing suspendase temporar livrările până la soluționarea problemei identificată la sistemul electric a mai multor MAX-uri.

Îndată ce acesta va ajunge la București, probabil va fi livrat până la finalul lunii mai, vor apărea din nou și alte rute care vor fi operate de compania low-cost cu acest tip de avion.

Dacă îți dorești să vezi cum e la bordul unui Boeing 737 MAX 8 Blue Air te invit să citești recenzia mea, click aici.

Boeing 737 MAX Blue Air (YR-MXA) / Foto: BoardingPass⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
10
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
10
Share