Urmărește-ne

Blue Air operează ruta București – Heathrow exclusiv cu Boeing 737 MAX

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air operează ruta București – Heathrow exclusiv cu Boeing 737 MAX
Foto: Brandon Farris

Știri

Blue Air operează ruta București – Heathrow exclusiv cu Boeing 737 MAX

Compania low-cost Blue Air operează din 15 mai toate zborurile sale de pe ruta București – Londra Heathrow cu Boeing 737 MAX 8.

Odată cu reintroducerea primului 737 MAX recepționat în serviciul comercial, ruta București – Londra Heathrow din rețeaua de Blue Air va fi operată exclusiv cu acest tip de avion.

Anunțul cu privire la această modificare a fost făcut de Krassimir Tanev, Director Comercial la Blue Air, sâmbătă, 15 mai, când compania a operat primul său zbor cu 737 MAX spre Londra.

Începând de astăzi TOATE zborurile dintre București și Heathrow, două orașe importante din rețeaua noastră, vor fi deservite cu Boeing 737-8-MAX pentru a oferi un confort și mai mare, o experiență mai bună și chiar tarife mai mici,” a anunțat Krassimir Tanev.

În prezent Blue Air zboară de nouă ori pe săptămână din București spre Heathrow, însă din 1 iunie frecvența zborurilor crește la 13 zboruri pe săptămână (două zboruri pe zi, excepție în zilele de sâmbătă).

Citește și  Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată (27 mai)

Durata zborurilor dintre cele două orașe e de aproximativ două ore și 50 de minute.

Din 2 aprilie și până în ziua de 9 aprilie când YR-MXA a fost reținut la sol din cauza unor probleme la circuitul electric descoperită de Boeing la peste 100 de MAX-uri livrate, Blue Air a zburat cu singurul său MAX din București spre mai multe destinații, printre ele se numără Lisabona, Malaga, Dublin, Frankfurt, Amsterdam.

Al doilea Boeing 737 MAX Blue Air din cele zece comandate, înmatriculat YR-MXB, urma să fie livrat în aprilie însă Boeing suspendase temporar livrările până la soluționarea problemei identificată la sistemul electric a mai multor MAX-uri.

Îndată ce acesta va ajunge la București, probabil va fi livrat până la finalul lunii mai, vor apărea din nou și alte rute care vor fi operate de compania low-cost cu acest tip de avion.

Dacă îți dorești să vezi cum e la bordul unui Boeing 737 MAX 8 Blue Air te invit să citești recenzia mea, click aici.

Boeing 737 MAX Blue Air (YR-MXA) / Foto: BoardingPass

1 comentariu

1 comentariu

  1. Silviu

    27 mai 2021 la 21:16

    Perfect. Acum am sa stiu ce ruta sa evit la Blue Air.

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus