British Airways va opera zboruri către Boston și cu Airbus A380 pentru a acoperi cererea

Se pare că operatorul britanic, British Airways, își va extinde numărul rutelor operate cu uriașul Airbus A380. Conform orarului de zbor aflăm că următoarea destinație deservită de Airbus A380 este orașul american Boston.

Această schimbare va fi una temporară, pentru moment, iar British Airways va opera cu Airbus A380 4 zboruri pe săptămână pe această rută însă doar în luna Februarie și Martie 2017, orarul fiind acesta:

Advertisements

BA213: Londra Heathrow (LHR) 11:20 – Boston (BOS) 14:00
BA212: Boston (BOS) 17:55 – Londra Heathrow (LHR) 05:10+1

Așadar, zborurile BA212 și BA213 vor fi operate cu Airbus A380 în zilele de Joi, Vineri, Sâmbătă și Duminică, în timp ce zborurile de Luni, Marți și Miercuri vor fi operate cu Boeing 747-400.

Citește și  Baza Blue Air de la Torino rămâne doar cu un singur avion și trei rute

Ruta Londra Heathrow – Boston este operată de British Airways cu o frecvență de 3 ori pe zi, folosind în acest moment 3 tipuri de aeronave lung-curier: Boeing 787 Dreamliner, Boeing 777 și Boeing 747. Virgin Atlantic și operatorul low-cost Norwegian Air Shuttle sunt principalii competitori ai britanicilor pe acest segment de zbor.

Se pare că A380 va fi introdus pe această rută pentru a oferi un serviciu premium pasagerilor și pentru a oferi mai multe locuri disponibile în fața concurenței. Londra – Boston este al treilea cel mai scurt zbor transatlantic, cel mai scurt fiind Shannon – Boston, iar pe locul al doilea plasându-se Dublin – Boston.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share