Chiar și pasagerii care zboară în Economy au acum acces în Premium Lounge-ul Air Serbia din Belgrad

Pasagerii care călătoresc către și dinspre Belgrad în Economy au acum acces în Premium Lounge-ul Air Serbia din aeroportul Nikola Tesla din capitala Serbiei.

Tariful pe care pasagerii din Economy trebuie să îl plătească pentru a avea acces în acest lounge diferă în funcție de durata pe care vor să o petreacă acolo și de compania aeriană cu care zboară.

Advertisements

Prețul pentru pasagerii care călătoresc în Economy pe zboruri Air Serbia:
– 5 600 RSD (45 EUR), maximum 3 ore de ședere;
– 7 400 RSD (60 EUR), maxim 6 ore ședere.

Prețul pentru pasagerii care călătoresc cu orice altă companie aeriană:
– 6 800 RSD (55 EUR), maximum 3 ore de ședere;
– 8 600 RSD (70 EUR), maxim 6 ore ședere.

Atenție, locurile sunt limitate, așadar accesul va fi permis doar dacă lounge-ul nu este foarte aglomerat. De asemenea, pasagerii mai trebuie să prezinte un boarding pass valid și este recomandat să aibă o ținută smart casual.

Premium Lounge-ul este deschis 24/24 și oferă vizitatorilor o selecție de mâncare a la carte cu specific sârbesc sau un bufet cu mâncare cu specific internațional, toate fiind preparate folosind cele mai bune ingrediente din Serbia. În acest lounge pasagerii vor mai putea gusta Ćevapčići, Boemska mućkalica și tradiționala prăjitură Orasnica. De asemenea în bar sunt disponibile vinuri internaționale, beri, băuturi spirtoase dar și răcoritoare.

În continuare pasagerii care călătoresc în Business Class pe zborurile Air Serbia și Etihad Airways, dar și cei care au status Platinum, Gold sau Silver în programul Etihad Guest, vor avea acces gratuit în lounge.

Locație:
Aeroportul Internațional Nikola Tesla, Belgrade, între porține A5 și A6.

Din București ajungeți în capitala Serbiei cu operatorul lor național, Air Serbia, și TAROM, cei doi operatori oferind în total 14 zboruri pe săptămână.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share