Urmărește-ne

Cine mai aplaudă la aterizare? (Opinie)

  1. BoardingPass.ro
  2. Curiozități
  3. Cine mai aplaudă la aterizare? (Opinie)

Curiozități

Cine mai aplaudă la aterizare? (Opinie)

Nu călătoresc extrem de mult, însă cred că am zburat până acum suficient încât să-mi pot da cu părerea și să ofer sfaturi despre anumite aspecte din această industrie fascinantă și dinamică.

De fiecare dată când aterizăm sau vedem un clip filmat la bordul unui avion și auzim aplauze lumea sare-n sus și începe să râdă de acei oameni care aplaudă, eu mă întreb ce e amuzant în asta?

Am zburat cu diferite companii aeriene, doar două low-cost, în diferite țări, continente, și am văzut acest obicei cu ochii mei și la alte popoare, nu doar la români. Pe lângă asta, multe zboruri nu aveau nicio legătură cu țara noastră. Dacă e să ne uităm și pe YouTube la trip report-uri făcute de YouTuberi, o să auzim în multe dintre ele că la aterizare lumea aplaudă.

Polonezii, rușii, francezii, austriecii, olandezii, dar și alții, aplaudă, de ce vi se pare atât de neobișnuit când o fac românii?

Știu, piloții sunt acolo să-și facă jobul, e în sarcina lor să ne ducă la destinație și să aterizeze în siguranță, dar de ce facem haz de necaz când lumea le mulțumește? Tu de ce nu aplauzi?

Mai jos regăsiți câteva linkuri cu clipuri pe YouTube care să-mi susțină afirmațiile, însă cu siguranță sunt și mulți cititori care pot susține vorbele mele.

Zboruri line!

Aplauze la aterizarea unui zbor Transavia: Salzburg – Amsterdam, click aici.
Aplauze la aterizarea unui zbor Iberia: Lima – Madrid, click aici.
Aplauze la aterizarea unui zbor Blue Air: Iași – Cluj-Napoca, click aici.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
2 comentarii

2 Comments

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus