Cobrex Trans (România) lansează compania aeriană HiSky în Moldova

Pe lângă companiile locale Air Moldova și FlyOne, clienții care vor să călătorească din și spre Republica Moldova vor avea disponibilă încă alternativă – HiSky.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Compania HiSky, fondată în Republica Moldova, se lansează pe piața locală și regională în baza unui parteneriat cu operatorul român Cobrex Trans.

HiSky a pus la vânzare bilete către șase destinații din Europa: Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania).

Biletele pentru aceste rute sunt disponibile începând cu ziua de joi, 20 februarie, pe site-ul hisky.md și la agențiile partenere, iar cursele vor fi operate începând cu data de 10 aprilie 2020.

Împreuna cu partenerii de la Cobrex Trans, zborurile HiFly vor fi operate cu o flotă modernă care, în prezent, numără două aeronave de tip Airbus A320 care au capacitate de transport de 180 de pasageri fiecare.

Politica de prețuri pe care se sprijină acest parteneriat, îmbină principiile low-cost cu o gamă de servicii adiționale taxate de o manieră simplă astfel încât pasagerii să aibă deplină stăpânire pe alegerea lor.

HiSky le oferă clienților patru clase de tarif: basic, clasic, premium și premium plus.

Potrivit comunicatului de presă, „echipa HiSky, în frunte cu Iulian Scorpan, director general, este formată din oameni cu zeci de ani de experiență în aviație, fapt care ne va ajuta să construim politici pe standarde, legislație, reglementări naționale și internaționale”.

HiSky își propune să importe și să cultive – aici – la noi acasă, cultura occidentală în ceea ce privesc zborurile cu avionul. Pe de altă parte, vrem să dezvoltăm această companie în spiritul unui sentiment general de siguranță și prietenie – toate orientate spre confortul pasagerilor”, susține directorul general HiSky, Iulian Scorpan, în mesajul său de lansare.

Compania aeriană Cobrex Trans a fost înființată în anul 1994 în Brașov și certificată de Autoritatea Aeronautică Română ca operator aerian care are dreptul să desfășoare activități de transport aerian public intern și internațional.

Nu suntem la prima colaborare cu echipa care astăzi se află la conducerea HiSky, motiv pentru care am creat un parteneriat bazat pe încredere reciprocă. Interesul primordial al companiei noastre este standardul ridicat la pret de low cost. Ne dorim ca pasagerii care beneficiază de serviciile noastre să călătoreasca înspre destinațiile alese într-un mediu plăcut, sigur, confortabil. De asemenea, văd această colaborare ca fiind fructuoasă pentru ambele echipe. Ceea ce îmi doresc de la acest parteneriat vizează în primul rând oamenii și serviciile oferite acestora,” declară Mihaela Apavaloaie, directorul comercial al companiei Cobrex Trans.

Codul IATA al companiei HiSKy este 4H.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
46
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
46
Share