Compania aeriană românească HelloJets are cod și callsign ICAO

Foto: Chris Jilli

HelloJets, cea mai recentă companie aeriană autorizată de Autoritatea Aeronautică din România are cod ICAO și callsign de identificare.

Codul ICAO al companiei aeriene românești HelloJets este HLJ, iar callsignul de identificare al acesteia este HelloJets.

HelloJets a primit certificatul de operator aerian în România la jumătatea lunii iulie 2021, detalii AICI.

În prezent HelloJets, companie fondată la începutul anului 2021 de Cristian Rada, proprietarul Blue Air, despre care am scris în exclusivitate AICI, are în flotă un Boeing 737-500 înmatriculat YR-BAG.

YR-BAG, avion asamblat în primăvara anului 1990, a zburat în trecut pentru compania Blue Air.

Potrivit Oanei Petrescu, CEO Blue Air, HelloJets are în plan însă operarea unor zboruri charter lung-curier, cel mai probabil în parteneriat cu unul sau mai mulți turoperatori din România. În concluzie, HelloJets va avea cel mai probabil în flotă cel puțin un avion dedicat zborurilor lung-curier.

Mai multe detalii însă despre planurile companiei HelloJets nu se cunosc în prezent, Cristian Rada nu a răspuns solicitării BoardingPass de a discuta despre acest subiect.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
25
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
25
Share