Urmărește-ne

Compania britanică Flybe a suspendat operațiunile joi dimineață

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Compania britanică Flybe a suspendat operațiunile joi dimineață
Foto: Paul Vernalls

Știri

Compania britanică Flybe a suspendat operațiunile joi dimineață

Compania low-cost Flybe a anunțat oficial joi dimineață suspendarea operațiunilor și intrarea în administrare specială din cauza problemelor financiare.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Flybe, companie care urma să fie rebranduită ca Virgin Connect, i-a solicitat guvernului de la Londra în urmă cu două luni un împrumut în valoare de 100 de milioane de lire sterline însă cererea sa a fost respinsă.

Din cauza problemelor financiare cauzate de taxele de aeroport mari, care ajung la 26 de lire sterline pentru un bilet de avion dus-întors, dar și a rezervărilor afectate serios de coronavirus, Flybe și-ar putea suspenda activitatea în noaptea aceasta.

În ultimele ore ale zilei de miercuri mai multe aeroporturi britanice au pus sechestru pe o parte din avioanele companiei low-cost iar zeci de zboruri au fost anulate.

Flybe are peste 2400 de angajați și operează zeci de rute în Regatul Unit și spre Europa. O mare parte dintre aeroporturile regionale din Marea Britanie depind aproape exclusiv de zborurile operate de această companie aeriană.

Compania britanică are în flotă 70 de avioane dedicate zborurilor regionale din care 54 sunt de tip de Havilland Dash 8 Q400. Flybe mai deține nouă avioane Embraer E170 și alte două E190.

Flybe ar fi a doua companie aeriană care devine istorie după ce în 12 februarie compania turcă Atlasglobal și-a suspendat operațiunile.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus