Urmărește-ne

Compania TAP Portugal oferă 15% reducere pentru toate destinațiile, cu plecare din București

  1. BoardingPass.ro
  2. Oferte
  3. Compania TAP Portugal oferă 15% reducere pentru toate destinațiile, cu plecare din București

Oferte

Compania TAP Portugal oferă 15% reducere pentru toate destinațiile, cu plecare din București

Compania TAP Portugal a anunțat că în perioada 29 ianuarie – 05 februarie 2016 va aplica o reducere de 15% rezervărilor pentru plecările din București (OTP) către toate destinațiile din Portugalia, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Maroc, Bogota și Panama.

Perioada efectuării călătoriilor va fi 29 ianuarie – 26 martie 2016, acestea fiind valide doar pentru TAP și TAP Express (new Portugália).

Pentru a putea fi aplicată reducerea, călătorii vor folosi codul „TAPRO0216” atunci când vor completa căsuța “Promotion Code” în demersul efectuării rezervărilor. Acest cod va fi valabil doar în perioada 29 ianuarie – 05 februarie 2016, rezervarea făcându-se pe site-ul operatorului, flytap.com, prețul unui bilet având incluse toate taxele.

La bordul aeronavelor Airbus A330 moderne ale TAP Portugal, sistemul de divertisment este cu ecran touch screen, potrivit pentru vizionare de filme şi ascultare de muzică, precum şi pentru jocuri în reţea.

Caracteristic pentru cursele TAP Portugal, este faptul că sunt puternic climatizate, de aceea este recomandat a se purta o îmbrăcăminte cât mai călduroasă (ex. pulover) pe timpul călătoriei.

sursa: flytap.com

 

 

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus