Compania UPS a deschis un centru operațional pe Aeroportul Internațional Cluj

Compania americană de logistică UPS a deschis un centru operaţional la Cluj-Napoca, conectând astfel 44 de oraşe din opt judeţe situate în regiunea de centru-nord a României la hub-ul european din Koln.

Potrivit unui comunicat transmis de către reprezentanții Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” din Cluj, compania americană de logistică UPS vine în întâmpinarea nevoilor companiilor multinaţionale şi ale IMM-urilor care au în vedere extinderea pe pieţele internaţionale.

Advertisements

“UPS poate acum să le ofere companiilor din regiunea de centru-nord a României până la cinci ore suplimentare de producţie, datorită extinderii orei maxime de preluare a expediţiilor”, arată Daniel Carrera, preşedintele UPS pentru Europa de Est.

Cele opt judeţe în care au fost extinse orele maxime de preluare a expediţiilor internaţionale de export aerian sunt: Alba, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Mureş, Sălaj, Satu Mare şi Sibiu.

“Ne bucură iniţiativa UPS de a include Aeroportul Internaţional Cluj în reţeaua globală a companiei. Creşterea transportului de marfă pe aeroport cu 25% în anul 2015 faţă de anul 2014 arată potenţialul de dezvoltare a regiunii. Ne dorim ca parteneriatul cu UPS să fie de lungă durată şi să continue tendinţa de creştere a traficului cargo de pe Aeroportul Internaţional Cluj”, susţine David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj.

UPS este prezent pe piaţa din România din 1990 şi operează în mod direct începând cu anul 2008. Centrele UPS din România se conectează la reţeaua globală UPS prin intermediul zborurilor zilnice de pe aeroporturile Otopeni, Timişoara şi Cluj-Napoca.

sursa: zf.ro

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share