Companiile aeriene britanice nu mai au permisiunea de a zbura în și peste Rusia

Ca răspuns a sancțiunii impusă joi de Guvernul de la Londra companiei Aeroflot, Rusia a anunțat vineri o sancțiune care vizează toate companiile aeriene britanice.

Astfel, companiile aeriene din Regatul Unit și avioanele înmatriculate în această țară nu mai au permisiunea de a zbura spre Rusia.

De asemenea, acestora le va fi interzisă și tranzitarea spațiului aerian rus, informează agenția de presă Reuters.

Din cauza acestor restricții, companiile aeriene britanice care zboară spre Asia vor fi nevoite să evite Rusia și vor alege, cel mai probabil, rute sudice.

Ocolirea spațiului aerian rus de către companiile aeriene britanice când zboară spre și dinspre destinații din Orientul Îndepărtat ar urma să crească durata zborurilor cu câteva ore.

Până acum zborurile British Airways dintre Londra și destinații din Asia precum Tokyo, Beijing, Hong Kong, Bangkok și Singapore zburau prin spațiul aerian rus.

Această decizie a fost luată de autoritățile ruse ca urmare a sancțiunii impusă de Marea Britanie companiei aeriene Aeroflot.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
4
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
4
Share