Știri
Îmi place

Delta Air Lines / Toți călătorii rutelor transatlantice vor beneficia de Wi-Fi la bordul aeronavelor

5 februarie 2016
3648 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 1 minute
Delta Air Lines / Toți călătorii rutelor transatlantice vor beneficia de Wi-Fi la bordul aeronavelor

Operatorul Delta Air Lines va oferi conexiune Wi-Fi pe toate zborurile transatlantice între SUA și UK, Europa continentală, Israel și vestul Africii. 

Wi-Fi-ul oferit de către compania Delta Air Lines se bazează pe conexiunea prin satelit Ku-Band, fiind disponibil pe 83 de zboruri zilnice dus-întors către și dinspre 27 de orașe europene, respectiv Tel Aviv, Accra (Ghana), Lagos (Nigeria) și Dakar (Senegal).

Pasagerii Delta au la dispoziție și serviciul de streaming în zbor Delta Studio (separat de sistemul de divertisment la bord), care le permite să urmărească filme și programte TV direct pe device-urile personale.

Pe rutele interne Delta oferea Wi-Fi încă din anul 2008. Compania Delta operează cea mai mare flotă din lume ce oferă acces la Internet în timpul zborurilor. Conexiunea Wi-Fi prin satelit este disponibilă acum și pe flota lung-curier (Boeing 767, 747, 777, Airbus A330 si 757 transoceanice). Printre primele zboruri care vor deservi acest serviciu vor fi cele cu plecare din Marea Britanie, Delta propunând 11 zboruri zilnice de pe aeroportul Londra Heathrow și unul din Manchester.

Citește și  AirlineRatings a publicat topul celor mai sigure companii aeriene din lume în 2016

sursa: aeronews.ro

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *