Urmărește-ne

După 30 de ani în cadrul companiei, Directorul de Operațiuni al Ryanair și-a dat demisia

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. După 30 de ani în cadrul companiei, Directorul de Operațiuni al Ryanair și-a dat demisia

Știri

După 30 de ani în cadrul companiei, Directorul de Operațiuni al Ryanair și-a dat demisia

Michael Hickey, Chief Operations Officer la Ryanair, a anunțat vineri seara că la finalul lunii Octombrie va părăsi compania aeriană low-cost, după 30 de ani de activitate. Cel mai probabil, această decizie a fost luată din cauza crizei cu care operatorul irlandez se confruntă în această perioadă, Hickey fiind omul responsabil, printre altele, de operațiunile de zbor și mentenanță în cadrul Ryanair.

În ultimii 30 de ani, Mick Hickey a adus o contribuție enormă la Ryanair, în special în calitatea și siguranța funcțiilor noastre de inginerie și de operare“, a declarat șeful companiei Ryanair, Michael O’Leary.

El va fi greu de înlocuit, motiv pentru care suntem recunoscători că a fost de acord să continue să aibă un rol consultativ pentru ca tranziția la un succesor să fie mai ușoară“, a mai adăugat O’Leary.

Citește și  Rută nouă: Suceava - Bruxelles Charleroi din noiembrie 2021

Michael Hickey este primul oficial din managementul companiei low-cost Ryanair care și-a anunțat demisia după începerea crizei cu care operatorul se confruntă.

După ce au fost forțați să anuleze mii de zboruri din cauza planificării defectuoase a concediilor piloților și au lăsat sute de mii de pasageri departe de casă sau cu planurile de vacanță date complet peste cap, Ryanair suferă în continuare. Compania irlandeză a anunțat recent că va anula alte mii de zboruri din programul de iarnă 2017/2018 și cel din vara anului viitor.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus