EL AL ne prezintă interiorul viitoarelor sale Boeinguri 787 Dreamliner (FOTO & VIDEO)

Pe 11 iunie 2017, EL AL Israel Airlines a prezentat oficial cabina noilor sale Boeinguri 787 Dreamliner. Se presupune că primul avion lung-curier B787 Dreamliner care va intra în flota operatorului aerian în luna August va efectua primele zboruri comerciale pe ruta Tel Aviv – Londra și, până la sfârșitul anului, va zbura și la Newark, SUA, și în Hong Kong.

Intrarea în flotă a 16 avioane Dreamliner, printre cele mai avansate avioane din lume, va oferi o nouă experiență, poziționând EL AL la același nivel cu cele mai bune companii aeriene din lume,” a declarat Yisrael Katz (Likud), Ministrul Transporturilor din Israel.

Advertisements
Business Class Boeing 787 Dreamliner EL AL

De asemenea, EL AL a dezvăluit că noile avioane vor avea o cabină care oferă trei clase de călătorie: Business, Premium Economy și clasa Economy.

Noul interior al clasei Business va sosi cu o îmbunătățire majoră față de ceea ce oferă astăzi această companie aerienă, așadar în această clasă de călătorie vom regăsi 32 de scaune care se transformă în paturi complet plate, 4 pe fiecare rând. Datorită configurației de 1-2-1, fiecare scaun va avea acces la culoar. Seat pitch-ul este de 198cm, iar sistemul de divertisment din Business Class vine cu un ecran tactil de 40.6cm.

Business Class Boeing 787 Dreamliner EL AL

În Premium Economy vor fi disponibile 28 de scaune într-o configurație 2-3-2. Fiecare scaun va avea un seat pitch de 96.5cm, cu 20.3cm mai mare decât spațiul disponibil pentru scaunele din Economy. În cea din urmă clasă de călătorie vom regăsi 222 de scaune, într-o configurație 3-3-3 și un seat pitch, destul de generos, de 76.2cm (30 inci).

Citește și  flyDubai va inaugura ruta Dubai - Cluj Napoca în noiembrie 2021

Boeing este mândru și onorat că EL AL operează o flotă constând doar din aeronave Boeing,” a declarat Raymond Conner, Președinte și CEO al Boeing Commercial Airplanes și Vicepreședinte al Boeing Company.

Conform Reuters, oficialii producătorului american au declarat că avioanele B787 Dreamliner, cu 282 de locuri, vor reduce cu până la 47% costul combustibilului la zborurile directe dintre Tel Aviv și New York, în comparație cu costurile generate de actualele Boeinguri 747 din flota operatorului israelian.

Odată cu sosirea celor 16 Boeinguri 787 Dreamliner, care vor fi livrate până în 2020, EL AL va reînnoi treptat flota sa de avioane destinate zborurilor lung-curier. EL AL deține 7 Boeinguri 747, alte 7 Boeinguri 767 și 6 B777. Boeingurile 767 și B747 au o vârstă medie de aproape 22 de ani și vor fi înlocuite până în 2020 de cele 16 Dreamlinere, în timp ce vârsta medie a celor șase Boeinguri 777 este de 14 ani. Toate Boeingurile 747 care se află în flota operatorului israelian vor fi vândute.

Advertisements
Total
0
distribuiri
un comentariu
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share