Urmărește-ne

Eurowings va transporta lucrători sezonieri din România spre Germania

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Eurowings va transporta lucrători sezonieri din România spre Germania
Foto: Werner Lehmann

Știri

Eurowings va transporta lucrători sezonieri din România spre Germania

Compania low-cost Eurowings va opera în perioada următoare mai multe zboruri charter de pe aeroporturi din România spre Germania pentru a transporta mii de lucrători sezonieri.

Eurowings va transporta în luna aprilie 40000 de lucrători sezonieri spre Germania iar printre aeroporturile de pe care aceștia vor fi preluați se numără și Iași, Timișoara, Sibiu, Cluj Napoca și București.

Muncitorii vor fi transportați de compania aeriană din Europa de Est către orașele germane Berlin, Dusseldorf, Koln, Frankfurt, Hamburg, Karlsruhe, Leipzig și Nuremberg.

În acest moment zborurile comerciale dintre România și Germania sunt suspendate însă cele care transportă lucrători sezonieri sunt permise de autoritățile germane și române.

Numărul zborurilor pe care Eurowings le va opera cu această ocazie între România și Germania este momentan necunoscut.

Companiile Enter Air, Smartwings, Just Us Air și Blue Air au fost de asemenea contractate în ultimele săptămâni pentru a transporta lucrători sezonieri din România spre Germania.

În lunile aprilie și mai, piața de muncă din Germania are nevoie de peste 80000 de lucrători sezonieri pentru cultivarea și recolta legumelor și fructelor.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus