Exclusiv: Lumiwings va zbura din Forli (Italia) spre Arad

Compania elenă Lumiwings va deschide în 2021 bază operațională pe aeroportul Forli din Italia și va opera zboruri regulate din acest oraș către 13 destinații.

Potrivit siteului propriu, printre cele 13 destinații din Europa și Italia către care Lumiwings urmează să lanseze rute se numără și Arad.

Advertisements

În urmă cu câteva luni oficialii companiei declarau că intenționează să zboare din Forli spre România și alte țări din Europa de Est însă destinațiile erau necunoscute la acel moment.

De asemenea, în prezent nu se cunosc detalii despre frecvența zborurilor de pe ruta Forli – Arad însă aceste informații vor fi disponibile îndată ce biletele vor fi puse în vânzare.

Pe lângă Arad, Lumiwings va mai zbura din Forli și spre orașele Trapani, Napoli și Palermo din Italia, Katowice și Cracovia din Polonia, Praga (Cehia), Odesa (Ucraina) și orașele Heraklion, Rhodos, Santorini, Cefalonia și Corfu din Grecia.

În prezent aeroportul din Arad nu are niciun zbor regulat, doar chartere în sezonul de vară și câteva zboruri cargo și private. Ultimele zboruri comerciale regulate de la Arad au fost operate de compania low-cost Wizz Air în 2015 spre Bergamo.

Lumiwings este o companie aeriană privată din Grecia lansată în anul 2015 care a operat zboruri charter. Flota sa numără în prezent două Boeinguri 737-300 asamblate în 1991 respectiv 1995.

În perioada următoare Lumiwings ar urma să mai recepționeze încă un avion, un Boeing 737-400.

Advertisements
Total
25
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
25
Share