Fly One: Călătoreşte pe ruta Chişinău (KIV) – Voronej (VOZ), de la 45 Euro/ segment

Zborul inaugural pe ruta Chişinău (KIV) – Voronej (VOZ) aparţinând transportatorului Fly One (Republica Moldova), ce s-a desfăşurat ieri, 20 iunie 2016, a consemnat un real succes pentru proaspăt înfiinţata companie aeriană.

Ruta Chişinău (KIV) – Voronej (VOZ) va fi operată de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri şi vineri, în intervalul 20 iunie – 29 octombrie 2016.

Advertisements

Programul de zbor este următorul:

  • FIA 111 KIV 06:50 – 08:20 VOZ / luni, miercuri, vineri
  • FIA 112 VOZ 10:20 – 12:00 KIV / luni, miercuri, vineri

Preţul unei călătorii începe de la tariful de 45 Euro pe un segment de zbor, iar biletele pot fi rezervate aici: http://flyone.aero/.

Fly One vine pe piață cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț, către cele mai importante destinații din Europa și Rusia, fapt asigurat de către personalul operational, tehnic şi financiar-comercial calificat. Concepută încă din 2015, compania Fly One vine cu un capital sută la sută privat şi vizează în principal transportul de pasageri.

Pentru desfășurarea activității de transport aerian a pasagerilor, Fly One dispune de două aeronave moderne de tip Airbus A320, iar în caz de necesitate, se poate apela și la o aeronavă de rezervă. Începând cu luna aprilie 2016, Fly One operează curse charter către Antalya, Heraklion, Rhodos, iar din luna iunie va opera curse regulate spre nouă destinații din Europa și Rusia precum Verona, Parma, Londra, Dublin, Lisabona, Barcelona, Moscova, St. Petersburg, Voronej.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share