Urmărește-ne

flydubai intenționează să zboare cu Boeing 737 MAX 8 la București din Decembrie

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. flydubai intenționează să zboare cu Boeing 737 MAX 8 la București din Decembrie

Rute aeriene

flydubai intenționează să zboare cu Boeing 737 MAX 8 la București din Decembrie

București ar putea fi prima destinație către care operatorul flydubai va zbura cu noul Boeing 737 MAX 8. În acest moment compania a recepționat primele 3 aeronave MAX din cele 75 comandate.

Potrivit informațiilor pe care le avem, primul Boeing 737 MAX care va ateriza la București va fi în livery-ul companiei hibrid flydubai și se va întâmpla în 14 Decembrie.

Intenția companiei aeriene de a opera zborurile de pe ruta București – Dubai cu B737 MAX 8 a fost exprimată și în discuțiile lor cu agențiile de turism, iar compania de handling Globe Ground ar fi fost deja informată despre această modificare, cu mențiunea că există posibilitatea să apară modificări în privința datei cu care vor introduce pe această rută B737 MAX 8.

De asemenea, operatorul din Orient ia în calcul introducerea celui de-al doilea zbor zilnic către capitala noastră.

În acest moment flota flydubai numără 56 de Boeinguri 737-800NG și 3 Boeinguri 737 MAX 8. Alte două aeronave MAX se află pe linia de asamblare.

Boeingurile 737-800NG ale operatorului au o vârstă medie de 4.3 ani și sunt configurate în două clase de călătorie (12 locuri Business și 162 Economy). O mică parte din flotă este configurată doar cu scaune în clasa Economy (189 locuri).

Primele trei aeronave Boeing 737 MAX 8 flydubai se află la Amman pentru a fi echipate cu sistemul de divertisemnt și scaune. Unul din cele trei avioane, înmatriculat A6-MAX, va fi prezent zilele viitoare la Dubai Air Show 2017, iar acesta ar putea fi și cel pe s-ar putea să-l vedem în Decembrie la București

Stați aproape pentru mai multe noutăți.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus