flyDubai va inaugura ruta Dubai – Cluj Napoca în noiembrie 2021

Foto: BoardingPass

După o serie de amânări care într-un final s-au tradus în eliminarea rutei Dubai – Cluj Napoca din sistemul de rezervări, detalii AICI, flyDubai își anunță din nou intenția de a zbura spre Cluj Napoca.

Compania din Emiratele Arabe Unite va lansa zborurile dintre hubul său din Dubai DXB spre Cluj Napoca în 3 noiembrie 2021.

Advertisements

Inițial debutul rutei era programat pentru martie 2021, însă acesta a fost amânat de câteva ori, iar apoi ruta a fost anulată, detalii AICI.

Potrivit companiei, ruta Dubai – Cluj Napoca va fi operată cu Boeinguri 737 MAX 8 de două ori pe săptămână, în fiecare zi de miercuri și sâmbătă.

Orarul zborurilor:
FZ767
: Dubai (DXB) 09:00 – 12:40 Cluj Napoca (CLJ);
FZ768: Cluj Napoca (CLJ) 13:40 – 20:45 Dubai (DXB).

flyDubai anunță că prețul de pornire al unui bilet dus-întors pe această rută în clasa economică începe de la 300 de euro, iar în clasa business de la 1900 de euro.

Pe ruta această rută flyDubai va fi în competiție directă cu compania low-cost Wizz Air. Compania maghiară va zbura în fiecare zi de luni din 7 octombrie 2021 între cele două orașe, detalii AICI.

Odată cu această veste transmisă duminică, 19 septembrie, de către flyDubai aflăm și că din noiembrie 2021 compania va crește frecvența cu care e operată ruta dintre Dubai DXB și București OTP la două zboruri pe zi.

Advertisements
Total
36
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
36
Share