FlyOne Moldova închiriază un Airbus A320 de la Avolon

Foto: Turkay Oksuz via JetPhotos

Compania FlyOne din Moldova a închiriat un Airbus A320 de la compania de leasing irlandeză Avolon.

Avionul care va intra în flota FlyOne a efectuat primul său zbor în martie 2011 iar de atunci și până în februarie 2020 a zburat pentru compania indiană IndiGo.

Airbusul A320 închiriat de moldoveni are număr de serie 4630 și va fi înmatriculat ER-00006. Propulsia sa este asigurată de două motoare IAE V2527-A5 iar capacitatea de transport este de 180 de locuri.

Înainte de a ajunge la Chișinău avionul va zbura din Jakarta unde a fost vopsit și pregătit pentru livrare spre Shannon, Irlanda, cu escale în Delhi (India), Doha (Qatar) și Istanbul (Turcia).

FlyOne deține în acest moment un Airbus A319 și două Airbusuri A320. Alte două Airbusuri A320 au fost înapoiate în luna septembrie 2020 companiei de leasing.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share