Foto: primul ATR72-600 TAROM a fost vopsit într-un livery nou

Primul ATR 72-600 care va intra în flota TAROM a fost vopsit și, așa cum scriam în luna octombrie a anului trecut pe grupul BoardingPass, acesta este primul avion TAROM care vine cu un livery nou.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Avionul care va fi înmatriculat YR-ATJ (număr de serie 1583) a fost vopsit într-un hangar de pe aeroportul Francazal din sud-vestul orașului Toulouse și va fi livrat marți, 18 februarie.

La același hangar mai așteaptă să fie vopsite încă două ATR-uri 72-600 care vor intra în curând în flota TAROM, YR-ATK (număr de serie 1621) și YR-ATL (număr de serie 1622).

Al patrulea ATR care va fi livrat este YR-ATM și are număr de serie 1624.

După cum puteți observa în aceste fotografii, schimbarea principală în noul livery se reflectă în modul în care este vopsită coada avionului: culoarea albastru de pe coadă se întinde acum până în partea de jos a fuzelajului și logoul TAROM este mai mare.

Mici modificări pot fi observate de asemenea și la modul în care sunt vopsite motoarele ATR-ului.

TAROM va recepționa nouă ATR-uri 72-600 și încearcă să le vândă pe cele nouă din flotă, șapte ATR-uri 42-500 și două ATR-uri 72-500, cu minim 32 de milioane de dolari.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
75
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
75
Share