Frankfurt – Punta Cana, Anchorage, Mombasa și Zanzibar cu Lufthansa în 2021

Lufthansa a anunțat joi, 1 octombrie, lansarea a patru rute lung-curier noi din Frankfurt în sezonul de vară al anului 2021.

Cele patru rute noi anunțate de compania germană sunt:

  • Frankfurt – Punta Cana, din 29 martie 2021 de 3 ori pe săptămână;
  • Frankfurt – Mombasa, din 31 martie 2021 de 2 ori pe săptămână;
  • Frankfurt – Zanzibar, din 31 martie 2021 de 2 ori pe săptămână (escală în Mombasa);
  • Frankfurt – Anchorage, din 3 iunie 2021 de 3 ori pe săptămână.

De asemenea, în vara anului 2021 Lufthansa va continua să opereze și rutele sezonale Frankfurt – Male (Maldive) și Frankfurt – Mauritius.

Zborurile dintre Frankfurt și Punta Cana, Anchorage și Mauritius sunt în cooperare cu Eurowings și operate de Brussels Airlines în timp ce zborurile spre Mauritius, Mombasa și Zanzibar vor fi operate de Lufthansa.

Biletele pentru aceste destinații sunt deja disponibile pentru rezervare pe siteul Lufthansa.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share