Urmărește-ne

Gheorghe Răcaru s-a retras din funcția de director general al Blue Air

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Gheorghe Răcaru s-a retras din funcția de director general al Blue Air
Foto: Richard Mircea George

Știri

Gheorghe Răcaru s-a retras din funcția de director general al Blue Air

Blue Air, cel mai mare operator aerian român după numărul de pasageri transportați, are un nou director general după ce Gheorghe Răcaru s-a retras din funcție.

Potrivit companiei, Marius Puiu este persoana care va ocupa această funcție.
Gheorghe Răcaru a decis, la vârsta de 70 de ani, şi după 48 de ani dedicaţi aviaţiei, să se retragă din funcţia executivă. A fost director general al Blue Air încă din prima zi a companiei (13 decembrie 2004), şi şi-a menţinut funcţia până astăzi, cu o scurtă pauză în perioada 2009-2013. Astăzi, Gheorghe Răcaru a predat conducerea Blue Air către succesorul său, Marius Puiu“, a informat luni Blue Air conform Economica.net.

Să fiu în fruntea Blue Air a fost pasiunea şi o parte a identităţii mele timp de foarte mulţi ani. A fost un privilegiu să conduc această echipă talentată şi sunt mândru că am avut oportunitatea să lucrez cu oamenii talentaţi pe care Blue Air îi are. Decizia de astăzi vine după câteva luni de reflecţie. Atât eu, cât şi Marius, împărtăşim aceeaşi viziune în ceea ce priveşte viitorul companiei şi am încredere că Blue Air va continua să prospere şi de aici înainte“, a precizat Gheorghe Răcaru.

Citește și  Pasagerii cu documente Covid-19 lipsă au adus companiilor aeriene peste 1,3 mii de amenzi în UK

Marius Puiu și-a început activitatea în industrie în anul 1986 și a ocupat diferite poziții în TAROM și alte companii aeriene. În urmă cu 10 ani s-a alăturat companiei Blue Air ca pilot de Boeing 737, iar în 2013 acesta a devenit unul dintre cei patru acționari ai companiei.

Potrivit Economica.net, în ultimii cinci ani Marius Puiu a fost pilot comandant, a devenit instructor de zbor, iar din primăvara acestui an acesta a fost numit în funcția de director operaţional. Departamentele Flight Operations, Ground Operations şi Control Center Operations au fost coordonate în toată această perioadă de Marius Puiu.

În ultimii ani, am avut ocazia să lucrez alături de domnul Răcaru şi sunt pregătit să dau tot ce este mai bun pentru a-i călca pe urme şi pentru a conduce compania spre noi orizonturi“, a declarat Puiu.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus