Urmărește-ne

INCIDENT: Un Antonov AN26 a ieșit în decor în timpul procedurilor de decolare de pe aeroportul din Timișoara (FOTO)

  1. BoardingPass.ro
  2. Incidente aviatice
  3. INCIDENT: Un Antonov AN26 a ieșit în decor în timpul procedurilor de decolare de pe aeroportul din Timișoara (FOTO)

Incidente aviatice

INCIDENT: Un Antonov AN26 a ieșit în decor în timpul procedurilor de decolare de pe aeroportul din Timișoara (FOTO)

Un Antonov AN26 a ieșit în afara pistei luni seara în jurul orei 21:30 în timpul procedurilor de decolare de pe aeroportul Traian Vuia din Timișoara.

Avionul cargo implicat în acest incident este îmnatriculat YL-RAC, are o vechime de 37 de ani și face parte din flota operatorului leton RAF-Avia Airlines. Acest Antonov AN26 efectuează regulat zboruri cargo din Timișoara către Budapesta, iar în această noapte în timpul procedurilor de decolare aeronava ar fi ieșit în afara pistei, potrivit siteului OpiniaTimișoarei.ro.

Digi24 citează surse din cadrul aeroportului care afirmă că unul dintre motoarele aeronavei s-a oprit, fapt din cauza căruia s-ar fi creat un dezechilibru al avionului, rezultând astfel ieșirea sa în decor.

În urma acestui incident, traficul aerian de pe aeroportul Traian Vuia din Timișoara nu a fost afectat și de asemenea nu au existat victime. Avionul a fost tractat pe platforma aeroportului bănățean și va fi verificat de o echipă tehnică.

În luna Octombrie a anului trecut, un avion similar care aparținea unei companii aeriene din Belarus, a lovit și doborât la Timișoara doi stâlpi de iluminat de pe platforma aeroportului. Mai multe detalii și fotografii despre acest incident regăsiți în acest articol.

Foto: OpiniaTimișoarei.ro

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus