Urmărește-ne

KLM anunță zboruri directe din Amsterdam către Las Vegas

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. KLM anunță zboruri directe din Amsterdam către Las Vegas
Foto: Bill Abbott

Rute aeriene

KLM anunță zboruri directe din Amsterdam către Las Vegas

Din 6 iunie 2019 operatorul olandez, membru al Skyteam, va zbura de la Amsterdam către Las Vegas, a 18-a destinație KLM din America de Nord.

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip Boeing 787-9 Dreamliner care oferă 30 de locuri în business class, 45 în premium economy și alte 219 în economy.

Ruta va fi servită de două ori pe săptămână, în zilele de joi și duminică în perioada 6 iunie – 2 iulie, urmând ca mai apoi operatorul să introducă și al treilea zbor săptămânal, în zilele de marți.

Orarul de operare:
KL635: Amsterdam (AMS) 12:30 – 14:15 Las Vegas (LAS) / durată: 10 ore 45 de minute;
KL636: Las Vegas (LAS) 16:05 – 11:05(+1) Amsterdam (AMS) / durată: 10 ore.

Pentru a deschide Las Vegas ca destinație nouă, KLM a trebuit să facă schimbări în rețeaua actuală. Parțial datorită restricțiilor privind sloturile de la Schiphol, compania a fost forțată să își revizuiască portofoliul de destinații mai devreme decât era de așteptat.

Începând cu 29 martie 2019, KLM nu va mai zbura de la Schiphol la Freetown, Sierra Leone, și Monrovia, Liberia. Pasagerii care dețin bilet pe un zbor după această dată vor avea zborurile reprogramate sau rambursate. Air France, care face parte din grupul Air France-KLM, va continua să opereze serviciul direct către Freetown de la Paris Charles de Gaulle.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus