KLM anunță zboruri directe din Amsterdam către Las Vegas

Foto: Bill Abbott

Din 6 iunie 2019 operatorul olandez, membru al Skyteam, va zbura de la Amsterdam către Las Vegas, a 18-a destinație KLM din America de Nord.

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip Boeing 787-9 Dreamliner care oferă 30 de locuri în business class, 45 în premium economy și alte 219 în economy.

Advertisements

Ruta va fi servită de două ori pe săptămână, în zilele de joi și duminică în perioada 6 iunie – 2 iulie, urmând ca mai apoi operatorul să introducă și al treilea zbor săptămânal, în zilele de marți.

Orarul de operare:
KL635: Amsterdam (AMS) 12:30 – 14:15 Las Vegas (LAS) / durată: 10 ore 45 de minute;
KL636: Las Vegas (LAS) 16:05 – 11:05(+1) Amsterdam (AMS) / durată: 10 ore.

Pentru a deschide Las Vegas ca destinație nouă, KLM a trebuit să facă schimbări în rețeaua actuală. Parțial datorită restricțiilor privind sloturile de la Schiphol, compania a fost forțată să își revizuiască portofoliul de destinații mai devreme decât era de așteptat.

Începând cu 29 martie 2019, KLM nu va mai zbura de la Schiphol la Freetown, Sierra Leone, și Monrovia, Liberia. Pasagerii care dețin bilet pe un zbor după această dată vor avea zborurile reprogramate sau rambursate. Air France, care face parte din grupul Air France-KLM, va continua să opereze serviciul direct către Freetown de la Paris Charles de Gaulle.

Advertisements
Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share