Urmărește-ne

KLM: Bilete de avion rezervate cu ajutorul inteligentei artificiale, pe Messenger

  1. BoardingPass.ro
  2. Accidente aviatice
  3. KLM: Bilete de avion rezervate cu ajutorul inteligentei artificiale, pe Messenger

Accidente aviatice

KLM: Bilete de avion rezervate cu ajutorul inteligentei artificiale, pe Messenger

Clienții KLM pot rezerva un bilet prin intermediul Messenger cu ajutorul inteligenței artificiale. Noul serviciu bot KLM se numește BlueBot (BB) și, în numele KLM, BB ajută clienții pe Messenger, într-un mod conversațional, să rezerve un bilet. Cu acest tip de inteligență artificială clienții pot rezerva cu ușurință un bilet fără intervenția unui agent KLM.

BB “învăță” pe cont propriu și are propria sa personalitate: utilă, prietenoasă, profesională și exigentă. Își găsește poziția în inteligența artificială conectată cu tehnologia KLM. Rolul lui este de a face rezervarea unui bilet mai rapidă și mai simplă decât online, fără să fie nevoie de discuții cu reprezentanții unui call center. Blue Bot este susținut de 250 de “colegi de serviciu” umani. Ori de câte ori nu poate să-i ajute pe clienți, îi va îndruma către unul dintre colegii săi. BB va fi în curând capabil să ofere mai multe servicii și să fie compatibil cu diferite canale digitale, inclusiv voce.

KLM este bine cunoscut pentru abordarea sa personală. În social media oferim servicii 24/7 prin echipa noastră de 250 de agenți, care gestionează mai mult de 16.000 de cazuri pe săptămână. Volumele vor continua să crească. În același timp, clienții au nevoie de un răspuns rapid. Prin urmare, experimentăm inteligența artificială pentru a-i sprijini pe agenții noștri în a oferi un răspuns personal, prompt și corect. Cu BB, KLM face următorul pas în strategia sa de social media, oferind servicii personale prin tehnologie, susținute de agenți umani atunci când este nevoie„, Pieter Groeneveld, Vicepreședinte Digital Air France KLM

Tehnologia din spatele Blue Bot

BB utilizează învățarea automată a platformei API.ai pentru a înțelege ceea ce spun clienții și pentru a răspunde într-un mod relevant. BB a fost conectat la API-urile KLM pentru a oferi cea mai potrivită ofertă de zboruri și la sistemul CRM Salesforce al companiei KLM, astfel încât agenții umani să poată răspundă în cazurile în care BB nu poate.

Citește și  George Costin Barbu a preluat funcția de director general la TAROM

KLM primește întrebări pe subiecte numeroase pe Messenger. Pentru a se asigura că BB gestionează doar întrebările legate de rezervare, a fost dezvoltată o rețea neurală in-house, care determină natura întrebării. Această rețea îi direcționează pe utilizatori către BB dacă se referă la o rezervare sau la un agent uman dacă se referă la un alt subiect.

Despre KLM și Social Media

Începând cu 2009, KLM și-a câștigat reputația de pionier în domeniul serviciilor și campaniilor de social media. KLM are peste 25 de milioane de fani și urmăritori pe diverse platforme sociale. Prin aceste canale, KLM primește peste 100.000 de mențiuni în fiecare săptămână, din care 16.000 sunt întrebări sau comentarii. Acestora le răspund în mod personal peste 250 de agenți care formează cea mai mare echipă dedicată social media din lume. Pe WhatsApp, Facebook, Messenger, Twitter, LinkedIn, WeChat și KakaoTalk, KLM oferă clienților săi un ghișeu unic non-stop în nouă limbi: olandeză, engleză, germană, spaniolă, portugheză, franceză, chineză, japoneză și coreeană . În timpul orelor de program, KLM oferă și servicii în limba italiană. KLM a fost prima companie aeriană din lume care a oferit clienților săi posibilitatea de a primi documente și actualizări de zbor prin intermediul WhatsApp, Messenger și Twitter și prima companie aeriană occidentală care oferă acest lucru prin WeChat.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știrile BoardingPass pe WhatsApp

Abonează-te la newsletterul nostru, acum îți putem trimite direct pe WhatsApp cele mai importante știri.

Click pentru abonare »

Știrile BoardingPass pe WhatsApp

Promitem că nu o să facem spam iar numărul tău de telefon nu va fi adăugat în nicio bază de date, vizibil altor abonați sau distribuit cu alte entități și parteneri.
Pentru dezabonare vă rugăm să ne trimiteți pe WhatsApp mesajul Clear to land!

Știrile BoardingPass pe WhatsApp

Acum te rugăm să adaugi numărul +40799889910 în lista ta de contacte cu numele BoardingPass.ro.

Pentru a finaliza abonarea este necesar să trimiți către noi, BoardingPass.ro, pe WhatsApp mesajul Clear for take-off!

Click pentru a trimite mesajul

Îți place BoardingPass?

Suține siteul cumpărând de pe FashionDays folosind acest link.
De asemenea, mai recomand și eMag.ro.
Ai avut un zbor anulat sau întârziat? SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO! AirHelp get compensation

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus