Urmărește-ne

LOT: Budapesta – Stuttgart, Praga, Belgrad și Sofia din martie 2020

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. LOT: Budapesta – Stuttgart, Praga, Belgrad și Sofia din martie 2020
Embraer E170 LOT / Foto: Kuba Balcerski
Embraer E170 LOT / Foto: Kuba Balcerski

Rute aeriene

LOT: Budapesta – Stuttgart, Praga, Belgrad și Sofia din martie 2020

LOT Polish Airlines a anunțat miercuri în cadrul unei conferințe de presă susținută la Budapesta expansiunea hubului din capitala Ungariei.

Așa cum am anunțat ieri, LOT va zbura din septembrie pe ruta Budapesta – Seul cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână.

Zborurile din capitala Ungariei spre București și Bruxelles care urmau să debuteze în 2 septembrie au fost amânate pentru primăvara anului viitor din cauza reținerii la sol a avioanelor Boeing 737 MAX.

Pe lângă rutele deja anunțate cu plecare din Budapesta, spre Seul, București și Bruxelles, LOT va mai zbura de la finalul anului viitor și către Stuttgart, Praga, Belgrad și Sofia.

Cele patru rute anunțate astăzi vor fi operate din 30 martie 2020; Stuttgart și Praga vor fi operate cu o frecvență de două ori pe zi, excepție în weekend. Sofia și Belgrad vor fi fi operate cu o frecvență de șapte zboruri pe săptămână.

De asemenea, în vara anului viitor operatorul polonez speră să crească frecvența zborurilor Budapesta – New York la șapte pe săptămână. În această vară sunt operate patru zboruri pe săptămână însă în sezonul de iarnă LOT va reduce frecvența acestora la trei.

Ruta Budapesta – Chicago va fi suspendată la finalul lunii octombrie însă va fi reluată în sezonul de vară al anului viitor.

CEO-ul LOT a declarat că pe lângă Boeingul 787-8 Dreamliner și Embraerul E195 care sunt deja alocate bazei din Budapesta, LOT va mai aduce încă trei avioane Embraer E195 și un Embraer E190.

În sezonul de vară al anului 2020, după lansarea rutelor, operatorul polonez va zbura din Budapesta spre New York JFK, Chicago, Seul, Varșovia, Cracovia, London City, Bruxelles, București, Belgrad, Praga, Sofia și Stuttgart.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus