Urmărește-ne

LOT Polish Airlines închiriază un Fokker 100 al CarpatAir

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. LOT Polish Airlines închiriază un Fokker 100 al CarpatAir

Știri

LOT Polish Airlines închiriază un Fokker 100 al CarpatAir

Operatorul LOT Polish Airlines (Polonia) va închiria începând cu luna august a acestui an un Fokker 100 deținut de operatorul român CarpatAir, împreună cu echipajul necesar operării zborurilor. De menționat este faptul că de fiecare dată, la bordul aeronavei se va afla și un însoțitor de bord al LOT.

Această mișcare a fost făcută datorită cererii mari pe care operatorul polonez o are, iar aeronava proaspăt închiriată va opera zborurile de dimineață și seară pe ruta Varșovia (WAW) – Gdansk (GDN) , în principal, iar în sistemul de rezervări de pe LOT.com acest zbor apare ca fiind operat de V3 (acesta fiind codul companiei aeriene Carpatair).

wawgdn,f100,lot

Adrian Kubicki, directorul de comunicare al LOT, a confirmat pentru pasazer.com că această aeronavă a fost închiriată de la Carpatair pe perioada 1-15 august 2016, însă colaborarea dintre cei doi operatori se va prelungi dacă va fi nevoie.

Citește și  Carpatair confirmă înlocuirea avioanelor Fokker100 cu Embraer E190

Aeronava Fokker 100 deținută de Carpatair oferă 105 locuri, cu 7 mai puțin față Embraer 195 cu care LOT opera ruta mai sus amintită. În schimb, Embraer-ul 195 va opera alte rute mediu-curier care în acest moment sunt operate cu Boeing 737-400, în special, și care suferă de întârzieri foarte des, una dintre rutele pe care sunt întârzieri aproape de fiecare dată este Varșovia (WAW) – Londra (LHR).

Carpatair este o companie aeriană cu sediul la Timișoara, iar din 2015 aceștia operează doar zboruri charter. Flota lor numără 3 aeronave de tip Fokker 100, unul dintre ele operând de ceva vreme zboruri pentru Brussels Airlines. În 2014, Carpatair a operat timp de 6 luni de zile zboruri regulate pentru LOT pe ruta Lublin (LUZ) – Roma (FCO).

Foto: Pasazer.com

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Citește tot articolul

Fondator al siteului BoardingPass.ro. Pasionat de internet, marketing, călătorii, aviația comercială. A zburat cu peste 50 de companii aeriene din întreaga lume, cu majoritatea modelelor de avioane aflate în serviciul comercial și a vizitat peste 100 de aeroporturi de pe șase continente. Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: Carpatair va opera în continuare zboruri pentru LOT Polish Airlines până în noiembrie – BoardingPass.ro – știri aviație, oferte vacanță, bilete de avion, recenzii și recomandări

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știrile BoardingPass pe WhatsApp

Abonează-te la newsletterul nostru, acum îți putem trimite direct pe WhatsApp cele mai importante știri.

Click pentru abonare »

Știrile BoardingPass pe WhatsApp

Promitem că nu o să facem spam iar numărul tău de telefon nu va fi adăugat în nicio bază de date, vizibil altor abonați sau distribuit cu alte entități și parteneri.
Pentru dezabonare vă rugăm să ne trimiteți pe WhatsApp mesajul Clear to land!

Știrile BoardingPass pe WhatsApp

Acum te rugăm să adaugi numărul +40799889910 în lista ta de contacte cu numele BoardingPass.ro.

Pentru a finaliza abonarea este necesar să trimiți către noi, BoardingPass.ro, pe WhatsApp mesajul Clear for take-off!

Click pentru a trimite mesajul

Îți place BoardingPass?

Suține siteul cumpărând de pe FashionDays folosind acest link.
De asemenea, mai recomand și eMag.ro.
Ai avut un zbor anulat sau întârziat? SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO! AirHelp get compensation

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus