LOT Polish Airlines introduce ruta Varșovia – Cluj începând cu 30 martie 2016

Aeronavele tip De Havilland Canada DHC-8 400 Series, aparținând operatorului LOT Polish Airlines, vor asigura transportul pasagerilor pe ruta Varșovia (WAW) – Cluj (CLJ), începând din data de 30 martie 2016. Zborurile vor fi operate în fiecare luni, miercuri, vineri și sâmbătă. 

„Pasagerii care călătoresc din Cluj-Napoca merită o companie aeriană care îi va aduce mai aproape de zeci de destinații din întreaga lume. În acest moment oportunitățile sunt limitate, iar pasagerii suferă din cauza lipsei de conexiuni convenabile. Cluj-Napoca este a doua noastră destinație din România și LOT este deja prima companie aeriană ca alegere pentru mulți pasageri din această piață importantă”, a declarat Adrian Kubicki, Purtător de cuvânt LOT.

Advertisements

Cluj-Napoca este una dintre primele destinații deschise de LOT după terminarea oficială, cu succes, a procesului de restructurare.  Împreună cu lansarea zborului din Cluj-Napoca, LOT a mai deschis și alte rute precum Luxemburg, Ljubljana, Atena, Beirut și Nisa.

Biletele pentru ruta Varșovia (WAW) – Cluj (CLJ) și retur sunt deja disponibile călătorilor pe lot.com, prin intermediul aplicației mobile, Centrul de Contact LOT şi prin alte canale de vânzare.

Programul zborurilor este următorul:

LO653 Varșovia (WAW) – Cluj (CLJ) 10:45 – 13:10 / luni, sâmbătă
    LO653 Varșovia (WAW) – Cluj (CLJ) 14:20 – 16:45 / miercuri, vineri

LO654 Cluj (CLJ) – Varșovia (WAW) 13:50 – 14:35 / luni, sâmbătă
   LO654 Cluj (CLJ) – Varșovia (WAW) 17:25 – 18:10 / miercuri, vineri

LOT este singura companie aeriană care oferă mai mult de trei clase de servicii adaptate la nevoile și așteptările diferitelor grupuri de pasageri care circulă pe distanțe scurte, pe zboruri europene. Pe zborurile lung-curier cu plecare din Varșovia, operatorul LOT folosește aeronave de tip Boeing 787 Dreamliner.

sursa: aeronews.ro

   

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share