Urmărește-ne

LOT se extinde la Budapesta și anunță zboruri către London City

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. LOT se extinde la Budapesta și anunță zboruri către London City
Foto: Piotr Chochol

Rute aeriene

LOT se extinde la Budapesta și anunță zboruri către London City

LOT Polish Airlines, companie aeriană prezentă la Budapesta cu operațiuni lung-curier către SUA, anunță o extindere a activității pe aeroportul din capitala Ungariei.

În cadrul unei conferințe de presă susținută joi la Budapesta de CEO-ul companiei, Rafal Milczarski, și Ministrul Ungar de Afaceri Externe, Peter Szijjarto, au anuntat lansarea zborurilor directe către aeroportul London City din capitala Regatului Unit.

Serviciul comercial către LCY va fi operat cu o frecvență de două zboruri pe zi din luna februarie a anului viitor cu avioane Embraer E190.

Budapesta – London City devine ruta cu număru 101 din rețeaua LOT Polish Airlines. În urmă cu câteva zile, operatorul polonez a anunțat zboruri din Varșovia către același aeroport londonez.

În cadrul aceluiași eveniment, oficialii LOT au declarat că subsidiara LOT Aircraft Maintenance Services (AMS) își va deschide la rândul său operațiunile pe aeroportul din Budapesta.

Din primăvara acestui an LOT a început să zboare din capitala Ungariei către Chicago și New York cu aeronave Boeing 787 Dreamliner – detalii aici.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus