Lufthansa a crescut capacitatea de transport pe ruta Frankfurt – Cluj Napoca

Lufthansa a crescut capacitatea de transport pe ruta Frankfurt – Cluj Napoca din 3 septembrie prin introducerea pe rută a avioanelor Airbus A319.

Compania germană operează șase zboruri pe săptămână de la hubul său din Frankfurt spre Cluj Napoca, în zilele de luni, miercuri, joi și sâmbătă.

Din 3 septembrie 2021, trei dintre cele șase zboruri săptămânale din și spre Cluj Napoca sunt operate cu Airbusuri A319, model care are o capacitate de transport de 138 de pasageri.

Alte trei zboruri pe săptămână de pe ruta Frankfurt – Cluj Napoca sunt operate cu un mix de avioane Embraer E190 și E195. Cele două modele de avion produse de Embraer au o capacitate de transport de 100, respectiv 120 de pasageri.

Lufthansa zboară lunea și miercurea de două ori pe zi între Frankfurt și Cluj Napoca și o dată pe zi în zilele de sâmbătă și joi.

De asemenea, compania germană mai zboară zilnic și pe ruta Munchen – Cluj Napoca cu Embraer E195 de la Air Dolomiti. În zilele de luni, joi, sâmbătă și duminică ruta este servită de Lufthansa de două ori pe zi.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share