Lufthansa prezintă schimbările de la baza din Munchen: aduce 5 Airbusuri A380 și lansează rute noi

Programul de vară al anului 2018 aduce schimbări mari pentru hubul Lufthansa din Munchen. Prima schimbare semnificativă va fi marcată prin alocarea a cinci Airbusuri A380 pe aeroportul bavarez, lucru care va avea loc în 25 Martie. Operatorul german, membru al Star Alliance, va zbura zilnic cu A380 către Los Angeles, Hong Kong și Beijing, pe toată durata sezonului de vară. În sezonul de iarnă, cel mai mare avion comercial va conecta Munchen cu Miami, Shanghai și San Francisco.

În 27 Martie, Lufthansa va inaugura o nouă rută. Serviciul comercial dintre Munchen și Singapore va fi operat de 5 ori pe săptămână cu Airbusuri A350 până la finalul programului de vară, care va avea loc în luna Octombrie.

Advertisements

Pe plan european, Lufthansa va lansa încă trei rute noi. Va zbura pentru primada dată din Munchen către orașele poloneze Katowice și Lodz, din 27 Martie, respectiv 28. Operatorul va zbura de 5 ori pe săptămână către al treilea oraș ca mărime al Poloniei, Lodz, și zilnic către Katowice, oraș care se află în sudul țării.

Funchal este o nouă destinație de vacanță care va fi servită din Munchen. Zborurile către Madeira vor fi operate în fiecare zi de sâmbătă, iar durara lor va fi de aproximativ patru ore. Mai multe zboruri către această destinație sunt operate din Frankfurt.

Operatorul german va crește semnificativ și numărul zborurilor din Munchen către mai multe orașe din Europa, în special către destinații din Spania și Polonia. De asemenea, numărul zborurilor va fi mărit și către destinații de vacanță din Grecia și Portugalia.

În România, Lufthansa operează zboruri din Munchen și Frankfurt către București, Sibiu, Timișoara și Cluj-Napoca.

Advertisements
Total
0
distribuiri
un comentariu
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share