Urmărește-ne

Modelul Embraer Legacy 450 a fost certificat pentru zboruri pe distanțe de până la 5300 km

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Modelul Embraer Legacy 450 a fost certificat pentru zboruri pe distanțe de până la 5300 km

Știri

Modelul Embraer Legacy 450 a fost certificat pentru zboruri pe distanțe de până la 5300 km

Embraer Executive Jets a anunțat că modelul Legacy 450 a primit certificarea pentru efectuarea de zboruri mai lungi pe o distanță extinsă la 2904 mile marine (5,378 km). Această perfecționare a fost aprobată de către ANAC Brazilia (Agência Nacional de Aviação Civil), FAA și EASA. Noua performanță se caracterizează prin faptul că aeronava poate avea la bordul său patru pasageri și poate prelungi un zbor cu până la 609 kilometri, comparativ cu vechile rezultate.

„Atingând această nouă performanță, ce a depășit până și așteptările noastre inițiale, Legacy 450 este cu siguranță cea mai bună aeronavă din clasa business jet. Noua distanță, cea mai lungă din clasa sa, va permite zboruri non-stop din San Francisco spre Hawaii sau din New York către Los Angeles”,  a declarat Marco Tulio Pellegrini, CEO Embraer Executive Jets.

Citește și  Embraer vine joi la București cu un KC-390; va efectua un zbor demonstrativ

Noua performanță a modelului Legacy 450 a fost certificată după ce au fost efectuate ajustări minore în dreptul segmentului aripilor pentru a găzdui mai mult combustibil, împreună cu update-uri la unitatea de control a combustibilului (FCU) și a sistemelor electronice de la bordul aeronavei. Capacitatea mai mare a rezervorului de combustibil a fost retehnologizată fără costuri suplimentare față de seria clasică a acestui aparat de zbor.

Primul avion din această nouă gamă va fi livrat în aceasta lună.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus