Urmărește-ne

Moldova este una dintre cele mai populare destinații ale companiilor rusești

Știri

Moldova este una dintre cele mai populare destinații ale companiilor rusești

Conform portalului tutu.ru, cel mai popular site de turism din Rusia, cele mai solicitate și rezervate bilete de avion sunt biletele de avion care au ca destinație Republica Moldova, Belarus, Germania, Kazahstan și Muntenegru.

Moldova se menține printre lideri de mai mulți ani, iar biletele de avion spre Moldova care sunt rezervate din diferite orașe ale Rusiei constituie 11 la sută din rezervările biletelor de avion efectuate pe portalul mai sus amintit.

După cum era de așteptat, ruta Moscova – Chișinău și retur este cea mai populară în Rusia. Din vara anului trecut prețul biletelor de avion din Rusia către Moldova s-a scumpit cu circa 19 la sută.

Ruta dintre Moscova – Chișinău și retur este operată cu 7 zboruri pe zi de către 3 operatori, FlyOne operează un zbor pe zi, în timp ce Air Moldova operează 3 zboruri pe zi, iar S7 și Aeroflot câte două, așadar zilnic sunt operate nu mai puțin de 8 zboruri, iar programul acestora îl regăsiți mai jos.
În cazul în care vă întrebați de ce zborurile companiilor rusești S7 și Aeroflot, dorim să vă aducem aminte că operatorii aerieni din Rusia au interdicție de a zbura în spațiul aerian al Ucrainei, așadar zborurile lor trebuie să ocolească Ucraina prin Polonia și România, în timp ce zborurile operatorilor moldoveni, FlyOne și Air Moldova zboară către Moscova și alte destinații din Rusia direct prin spațiul aerian ucrainian. 🙂

Citește și  Top 10 cele mai lungi zboruri non-stop din lume

Zboruri Chișinău – Moscova
zboruri chisinau moscova

Zboruri Moscova – Chișinău
zboruri moscova - chisinau

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus