Urmărește-ne

Numărul pasagerilor ce creează probleme în timpul zborurilor este în scădere

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Numărul pasagerilor ce creează probleme în timpul zborurilor este în scădere

Știri

Numărul pasagerilor ce creează probleme în timpul zborurilor este în scădere

În ciuda cazurilor ce apar în rapoarte de știri și pe social media, FAA raportează faptul că numărul de pasageri care cauzează probleme în timpul zborurilor a scăzut, de fapt, în ultimii ani.

Nu pare să existe nici un capăt al imaginației pentru unii călători în a găsi modalități noi și cât mai bizare pentru a perturba zborurile aeriene comerciale. povesti despre pasageri duct lipit pe scaunele lor sau se aruncă lovituri cu piciorul și-țipând în istericale temperament culoar niciodată nu reușesc să capteze atenția publicului.

Există pasageri ce folosesc scaunele aeronavelor pe post de sticker album sau lansează lovituri cu piciorul în vecini și  țipă isteric pe culoarul aeronavei, sunt doar câteva din situațiile ce reușesc tot timpul să capteze atenția publicului.

Conform datelor prezentate de către Federal Aviation Administration (FAA), numărul de pasageri ce perturbă zborurile se prezintă pe un trend descendent. FAA spune că au existat doar 99 de incidente care implică pasageri perturbatori pe zborurile din SUA în 2015 – care este în scădere dintr-un total de 310 incidente înregistrate în 2004. Din luna aprilie a acestui an, FAA a raportat doar nouă incidente de acest fel. Așadar, datele FAA arată o traiectorie ce scade constant a numărului de incidente care implică pasageri problemă.

FAA înregistrează doar incidente ale pasagerilor perturbatori în cazul în care un membru al echipajului depune un raport adresat FAA. Însoțitorii de zbor și piloții sunt încurajați să facă astefel de sesizări, dar nu trebuie să notifice FAA în cazul în care un pasager interferează cu abilitatea unui membru al echipajului de a-și îndeplini sarcinile. Cifrele FAA nu includ incidentele care implică încălcări de securitate, date ce intră în sfera de competență a Administrației de Securitate Transporturilor (TSA).

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus