Ofertă Austrian Airlines către Split și Dubrovnik (Croația)

austrian airlines

În inboxul nostru a ajuns un email care conține o ofertă bună de zbor de la operatorul Austrian Airlines către două destinații frumoase, pe malul Mării Adriatice.

Split și Dubrovnik, căci despre aceste orașe este vorba, sunt doua destinații de vară care capătă din ce în ce mai multă atenția europenilor și au devenit destinații de vară destul de populare. Din Romania este mai greu să ajungem acolo, nu există zboruri directe, iar cel mai scurt și mai rentabil este oferit de Austrian Airlines cu o escală în Viena.

Advertisements

Pentru acestă rută operatorul anunță oferte bune pentru anumite date începând cu finele acestei luni până în toamna cand sezonul estival se termină. Așadar printre oferte ve-ți regăsi prețuri de 191 EUR (dus-întors) din București către Dubrovnik și cu numai 215 EUR (dus-întors) către Split, după cum ziceam, cu o escală la Viena.

2867934381_514485fe83_b

Dubrovnik este un oraș situat în partea sudică a Croației, având ieșire la Marea Adriatică. Este cunoscut pentru Centrul Vechi distinctiv al orașului, înconjurat de pereții masivi de stâncă construiți în secolul al 16-lea, bine-conservata biserică barocă Sfânta Blaise și Palatul Sponza până la goticul Palat Rector, care acum a devenit un muzeu de istorie. Click aici pentru a rezerva un bilet către Dubrovnik.

8588985570_be3ef0100e_k

A doua destinație ar putea fi Split, orașul de pe coasta Dalmațiană, oraș cunoscut datorită plajelor și a complexului construit cu formă de fortăreață în centrul orașului, Palatul lui Dioclețian, ridicat de împăratul Roman în secolul al 4-lea, odata ajuns casă pentru mii de locuitori, acum rămășițele sale includ mai mult de 200 de clădiri. În interiorul zidurilor sale de piatră albă și în curțile și galeriile sale se regăsesc magazine, baruri, cafenele, catedrale, hoteluri si mai multe case. Click aici pentru a rezerva un bilet către Split.

Disponibilitatea biletelor cu reducere se poate vedea pe siteul Austrian.com, în cazul în care vă hotărâți să mergeți în vacanță vă recomandăm să vizitati și booking.com pentru cazare sau Airbnb.com.

Operatorul austriac este parte a Star Alliance, iar zborurile din ofertă se califică de asemenea pentru acumularea milelor în programul de fidelizare Miles & More.

Așteptăm pozele voastre. 🙂

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share