Oficial: Croatia Airlines vine la București – prețuri și program de zbor

După cum vă anunțam zilele trecute, operatorul croat, membru al Star Alliance, va opera pentru prima dată zboruri din Croatia către România.

În sezonul de vară al acestui an, Croatia Airlines va opera pentru prima dată zboruri pe ruta Zagreb – București.

Advertisements

Primul zbor va avea loc în 19 Mai, iar ultimul în 13 Octombrie. Serviciul comercial va fi operat în fiecare zi de luni, miercuri și vineri. Prețurile pentru bilete dus-întors încep de la 149EUR, iar pentru București – Split, Pula, Dubrovnik sau Zadar (cu stop prin Zagreb) prețurile încep de la 179EUR. În preț sunt incluse mâncare, băuturi, bagaj de cală și posibilitatea de a alege scaunul dorit în timpul rezervării.

Program de zbor pentru București – Zagreb:
OU317: București (OTP) 12:10 – 13:15 Zagreb (ZAG)
OU316: Zagreb (ZAG) 08:30 – 11:30 București (OTP)

Zborurile vor fi operate cu aeronave Bombardier Dash Q400 care oferă 76 de locuri în Economy și vor avea o durată de 2 ore.

Rezervări bilete: www.croatiaairlines.com și m.croatiaairlines.hr

Noile destinații din sezonul de vară anunțate alături de București sunt Stockholm (din 19 Mai) și Oslo și Helsinki din 21 Mai.

În acest an, Croatia Airlines va opera zboruri către 39 de destinații din 24 de țări. Flota sa numără 4 x Airbus A319, 2 x A320 și 6 x Bombardier Dash Q400. De asemenea, anul acesta compania aeriană va ma închiria două aeronave CRJ care oferă 100 de locuri.

Advertisements
Total
0
distribuiri
3 comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share